Életmód / Ezotéria

Ez zavarja őket a legjobban – Zodiákus alapján ezért szakít a legtöbb férfi

Férfi

Bak

A Bakok számára kiemelten fontos kérdéskört fed le a karrier, a munka, ők azok, akik rengeteget robotolnak azért, hogy saját maguk és szeretteik számára átlagon felüli életet biztosíthassanak.

Ebben a becsülendő dologban azonban könnyen túlzásba esnek, és nem mindig tudnak egészséges határt húzni a munka és a magánélet között, ami aztán nem meglepő módon vezet konfliktusokhoz.

Mégis meg kell próbálni együtt élni a Bak karrierista énjével, ő ugyanis nem viseli el, ha erőfeszítéseit nem támogatják otthon – ezzel párhuzamosan idegesíti az, ha te nem teszel meg minden tőled telhetőt az előrejutásotok érdekében.

Vízöntő

A Vízöntők rendkívül egyedi személyiségek, és bár könnyedek, barátságosak, egyáltalán nem könnyű velük párkapcsolatban együtt élni.

Mindent utálnak, ami korlátozza a szabadságukat, ezért nem kifejezetten erősségük a hűség, vagy akár csak a komoly kapcsolatok kialakítása, működtetése.

Nem véletlen, hogy a munkájukban is mindig olyan lehetőségeket keresnek, ahol viszonylag kötöttségek nélkül, szabadon dolgozhatnak.

A többségükben érzelmileg egyáltalán nem könnyű megbízni, mégis meg kell próbálnod minden tőled telhetőt, mert ha valamit, a bezártság érzését és a korlátozottságot, az egyhangúságot nem tudja elviselni a Vízöntő.

Halak

A Halak férfiak a legérzelmesebbek közé tartoznak, mindent megtesznek a párkapcsolatukért, a szerelmükért, szeretnék, ha a magánéleti dolgaik jól működnének.

Azonban érzelmességükből is adódik, hogy meglehetősen érzékenyek és sértődékenyek, tehát nem feltétlenül könnyű velük dűlőre jutni a racionalitást igénylő kérdésekben.

Részben emiatt is gyakori, hogy nem a Halak férfiak lépnek ki a kapcsolatból, hanem inkább velük szakítanak azok a nők, akiknek jóval fontosabbak a közös erőfeszítések, célkitűzések.

Ha mégis a Halak jut el a szakításig, akkor ő az érzelmekre hivatkozik: nem érzi magát biztonságban, úgy véli, nem értik meg, nem veszik elég komolyan.

Kos

A Kos jegyű férfiak le sem tagadhatják tüzes személyiségüket, igazi irányító, vezető és törtető emberek – ennek fejében már nem nehéz kitalálni, hogy a leggyakrabban ebből erednek a párkapcsolati konfliktusaik.

Meg sem szabad próbálnod az irányítását, a befolyásolását, vagy éppen a szabadságának a korlátozását, legalábbis semmiképpen sem nyíltan, mert ettől azonnal kiborul.

Ugyanakkor az sem jó, ha mindenben meghunyászkodsz, mert akkor nem lát benned egyenrangú partnert… Nem egyszerű eset, az biztos, egy Kos férfi mellett – legalábbis a kapcsolat elején mindenképpen – állandó egyensúlyozás az élet.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást