Életmód / Ezotéria

Mi a vonzó benned a másik nem szemében? Horoszkópod elárulja

Mi a vonzó benned a másik nem szemében? Horoszkópod elárulja

Kos

A Kosok energiáját nem egyszerű levezetni, ugyanis rengeteg van nekik. Nem sokan képesek tartani velük a tempót, de aki szereti a pörgést és a mindig új helyzeteket, azt le fogja nyűgözni, hogy a Kosok mindenben benne vannak, nem ijednek meg a veszélytől, és ők az elsők, akik ugranak, ha egy új kalandról van szó. Te mindig benne vagy egy buliban, így a környezetedben nem lehet unatkozni, ez pedig sokakat elvarázsol.

Bika

A Bikák mellett az ember biztonságban érezheti magát, hiszen tudja, hogy nem ijednek meg a nehéz helyzetektől sem, mégis romantikusak és gondoskodóak tudnak lenni. Az embertpróbáló alkalmak azok, amikor igazán lenyűgözhetsz másokat, még akkor is, ha eredetileg ez talán nem is volt a szándékod. Éppen a természetes kitartásod tesz olyan ellenállhatatlanná.

Ikrek

Szinte nincs olyan ember, akivel te ne találnád meg a közös hangot, így téged leginkább társaságban lehet a legjobb formádban találni. Azt mondják, mások figyelme fokozza a mi érdeklődésünket is, és az biztos, hogy amikor valaki azt látja, mennyien szeretnek a közeledben lenni, ő is szívesen töltene veled több időt.

Rák

A bájos ártatlanságod, az, ahogyan szerényen kezeled a dolgaidat, hogy nem vagy hivalkodó, mégis képes vagy megoldani nehéz helyzeteket is, sokakat levehet a lábáról. Azok, akik megcsömörlöttek a hangoskodóktól, akik folyton csak magukkal vannak eltelve, megnyugvást lelhetnek egy kedves, odaadó Rák oldalán, aki tovább lát a saját orránál.

Oroszlán

Az Oroszlánok egy cseppet hiúak, azonban ennek a tulajdonságuknak köszönhetően ügyelnek is arra, hogy mindig jól nézzenek ki. Akinek első pillantásra megtetszel, annak nagy valószínűséggel a makulátlan, összeszedett megjelenés tetszik meg, de ha a vonzalom már kialakult, gyorsan megkedvelik a személyiségedet is.

Szűz

A szinte rendmániás Szüzeket éppen a precizitásuk teszi olyan vonzóvá, sokak találják bájosnak, ahogy szinte állandó harcot folytatnak a rendetlen világgal, hogy a saját dolgaikat egyben tartsák. A természetesség, amivel mindezt kezelik, a rendszeretethez társuló kedvességük és barátságosságuk ellenállhatatlan elegyet képez.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást