Ez az oka, hogy a vonzás törvényével nem találtad meg az igaz szerelmet

Ez az oka, hogy a vonzás törvényével nem találtad meg az igaz szerelmet

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ez az oka, hogy a vonzás törvényével nem találtad meg az igaz szerelmet / 2. oldal

1. Általános jókedv

Nem kell, hogy mindig ragyogj a boldogságtól, és magadra erőltesd a vidámságot 0-24-ben, hogy a vonzás törvénye működjön! Szimplán csak pozitív kisugárzásra van szükséged, és arra, hogy ne legyen általánosságban rossz kedved. Ne hagyd, hogy a munkahelyi stressz miatt még este is mérges legyél, és ne húzd fel magad azon, ha valaki eléd tolakszik a buszon. Ez már önmagában nagy előrelépés lesz!

2. Ne kételkedj

Sokan elkezdenek kételkedni abban egy idő után, hogy vajon a megfelelő úton járnak-e.

Tényleg ott tartanak az életükben, ahol kellene? Természetes, hogy felmerülnek benned ezek a kérdések, de ne hagyd, hogy el is bizonytalanítsanak téged!

Hidd el, semmi sem történik véletlenül az életedben, és ha képes vagy meglátni az összefüggéseket, sokkal könnyebben tudsz majd pozitív maradni.

Te annyit tehetsz, hogy megpróbálsz minél nyitottabb lenni, és a negatív energiákat igyekszel elnyomni magadban.

3. Higgy benne

Muszáj hinned abban, hogy a vonzás törvénye működik, máskülönben nem fogod megtapasztalni a pozitív hatásait. Még ha nem is látod, hogy mi történik a háttérben, hidd el, a gondolataidnak ereje van, és ha tényleg erősen hiszel valamiben, az előbb-utóbb valóra is fog válni. De nem szabad, hogy elbizonytalanodj ebben! Szimplán csak határozd el magadban, és próbálj meg kitartani mellette.

Kép forrása: pexels.com

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást