Életmód / Ezotéria

Ez az oka, hogy a vonzás törvényével nem sikerült megtalálnod a szerelmet – eddig!

Ez az oka, hogy a vonzás törvényével nem sikerült megtalálnod a szerelmet – eddig!

Egyes filozófusok szerint az, hogy pozitívan vagy negatívan gondolkodunk, hatással van arra, hogy mi történik az életünkben. Úgy vélik, az emberek és a gondolatok tiszta energiából születtek, és azáltal, hogy milyen hozzáállásunk van, befolyásolhatjuk az egészségünket, anyagi helyzetünket, sőt, még a kapcsolatainkat is. És nagyon sokan állítják, hogy ennek kézzel fogható bizonyítéka van.

Rengetegen tapasztalták meg azt, hogy miután hosszú ideig erősen koncentráltak valamire, az előbb-utóbb valóra is vált.

Épp ezért lehet idegesítő, ha te is próbálkozol már egy ideje azzal, hogy megtaláld a szerelmet, és mégsincs eredménye. Nem találkoztál még olyan személlyel, aki felkeltette volna az érdeklődésedet, vagy ha mégis, ő nem viszonozta az érzéseidet. Emiatt azonban könnyen lehet, hogy felteszed magadnak az alábbi kérdéseket, amelyek negatívan hatnak a rezgéseidre.

– Lehet, hogy a vonzás ereje csak néhány embernél működik?

– Vagy mi van, ha a vonzás ereje nem állandó?

– Esetleg én nem vagyok elég jó ebben?

– Vagy csak azoknak válaszol az univerzum, akik tényleg mindig optimisták tudnak maradni?

Ez az oka, hogy a vonzás törvényével nem sikerült megtalálnod a szerelmet – eddig!

Benned is felmerültek már ezek a kérdése, igaz? Könnyen lehet, hogy ezért nem találod a szerelmet! Nagyon sok ember, aki a vonzás törvényével igyekszik valóra váltani az álmát, és például így keres kapcsolatot, előbb-utóbb azt kezdi hinni, hogy nála valamilyen blokk áll fenn. Valami, ami meggátolja, hogy bevonzza ezt az életébe. És többnyire igaza is van, de ez az akadály a saját elméje!

Azáltal, hogy elkezdesz kételkedni a vonzás törvényében, a pozitív rezgések lassan átalakulnak negatívvá.

Már nem arra gondolsz, hogy „igen, találkozom életem szerelmével hamarosan“, hanem arra, hogy „nem vagyok elég jó ebben, és ezért nem találkozom vele“. Ahelyett, hogy elképzelnéd magad előtt ezt a személyt, inkább azt képzeled el, hogy még mindig nincs ott.

Próbáld meg inkább az alábbi három tanácsot megfogadni, hogy minél hamarabb túllendülj ezen a szakaszon, és tényleg be tudd vonzani a szerelmet az életedbe!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

1. Általános jókedv

Nem kell, hogy mindig ragyogj a boldogságtól, és magadra erőltesd a vidámságot 0-24-ben, hogy a vonzás törvénye működjön! Szimplán csak pozitív kisugárzásra van szükséged, és arra, hogy ne legyen általánosságban rossz kedved. Ne hagyd, hogy a munkahelyi stressz miatt még este is mérges legyél, és ne húzd fel magad azon, ha valaki eléd tolakszik a buszon. Ez már önmagában nagy előrelépés lesz!

2. Ne kételkedj

Sokan elkezdenek kételkedni abban egy idő után, hogy vajon a megfelelő úton járnak-e. Tényleg ott tartanak az életükben, ahol kellene? Természetes, hogy felmerülnek benned ezek a kérdések, de ne hagyd, hogy el is bizonytalanítsanak téged!

Hidd el, semmi sem történik véletlenül az életedben, és ha képes vagy meglátni az összefüggéseket, sokkal könnyebben tudsz majd pozitív maradni.

Te annyit tehetsz, hogy megpróbálsz minél nyitottabb lenni, és a negatív energiákat igyekszel elnyomni magadban.

3. Higgy benne

Muszáj hinned abban, hogy a vonzás törvénye működik, máskülönben nem fogod megtapasztalni a pozitív hatásait. Még ha nem is látod, hogy mi történik a háttérben, hidd el, a gondolataidnak ereje van, és ha tényleg erősen hiszel valamiben, az előbb-utóbb valóra is fog válni. De nem szabad, hogy elbizonytalanodj ebben! Szimplán csak határozd el magadban, és próbálj meg kitartani mellette.

Kép forrása: pexels.com

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást