Mekkora a leghosszabb kutyafarok? 5 különleges kutya, akik világrekordokat döntöttek

Mekkora a leghosszabb kutyafarok? 5 különleges kutya, akik világrekordokat döntöttek

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Mekkora a leghosszabb kutyafarok? 5 különleges kutya, akik világrekordokat döntöttek

Ha bennünket kérdezel, szerintünk minden egyes kutya különleges, de van néhány olyan szőrös négylábú, aki szokatlan tulajdonságával tűnik ki a többi társa közül.

Mi mindegyiket imádjuk – te melyiknek vakargatnád meg legszívesebben a fülét?

A világ leghosszabb nyelvű kutyája

Kevés dolog van, ami egyszerre annyira undi és mégis szívmelengető, mint amikor a kutyád önmagáról megfeledkezve hatalmas, nyálas puszit nyom az arcodra, színtiszta szeretetből.

A Dél-Dakotában élő Carla Rickertnek bizonyára bőven jut a jóból, az ő hű társa ugyanis Mochi Rickert – vagy ahogy a család hívja, Mo –, a világ leghosszabb nyelvű kutyája.

Mo egy mentett bernáthegyi, aki még két éves korában került Carlahoz, és hamarosan kiderült, nem csak a gazdája érzi úgy, hogy az ő kutyája mintha ütősebb puszikat adna más kutyákhoz képest.

Mo hivatalosan is tartja a világrekordot 18 és fél centiméteres nyelvével!

 

A legtöbb teniszlabda tartója

A te kutyádra is külön figyelni kell, hogy ne lopkodja össze a kutyafuttató összes lasztiját?

Akkor biztosan felmerült már benned a kérdés, hogy vajon egyszerre hány labdát tudna a szájába tömni egy igazán elszánt blöki?

Nos, a válasz: ötöt.

Legalábbis ennyire képes a világrekordot tartó golden retriver, Augie egyszerre a szájába venni, ahogyan arról a 2003-as világrekordkísérletekor a Guiness Rekordok könyvének hivatásos szakemberei is meggyőződhettek.

 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást