10 vicces dolog, amit minden kutyagazdi csinál

10 vicces dolog, amit minden kutyagazdi csinál

Címlap / Életmód / Család / 10 vicces dolog, amit minden kutyagazdi csinál

1. Kevés dolog van, aminek nehéz ellenállni, de az ételt kuncsorgó kutya óriási szemei talán mindennél erősebb önmegtartóztatást igényelnek. Ezért, amikor leülsz enni, már előre tudod, hogy (minimum) az utolsó falat a kis kedvencedet illeti, de néha a szendvics fele is nála landol. Hiszen nem lehet nemet mondani neki!

2. Lehet, hogy nem tudod kapásból megmondani, hány cukorral issza a pasid a kávét, vagy hogy mi a húgod kedvenc színe, de egy biztos: a kutyusod kedvenc kajáit azonnal fel tudnád sorolni, hiszen tisztán emlékszel, melyik húst imádja, és melyik tápot utálja.

3. Mindig arra törekszel, hogy még boldogabb legyen a kutyád.

Ezt jelzi az is, hogy amikor belépsz az ajtón egy hosszú munkanap után, gügyögve, nagyon magas hangon ismételgeted neki, mennyire hiányzott már.

4. Ha te beteg vagy, azzal nem foglalkozol sokáig. De amikor a kutyusod érzi rosszul magát, óriási aggodalom tör rád, és egy percig sem várakozol. Felőled lehet hajnali 3 óra, akkor is felhívod a dokit, és rögtön sietsz vele a vizsgálatra.

10 vicces dolog, amit minden kutyagazdi csinál

5. Semmi sem tesz boldogabbá annál, amikor azt látod, hogy a kutyád más kutyusokkal barátkozik, és jól érzi magát a társaságukban. Olyan ez, mintha a gyereked barátkozna össze másokkal az oviban, te pedig büszkén nézed őt.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást