Család / Életmód

10 vicces dolog, amit minden kutyagazdi csinál

10 vicces dolog, amit minden kutyagazdi csinál

Ha neked is van (legalább) egy kutyád, akkor annyi már biztos, hogy rendkívül szerencsés vagy, hiszen igaz barátra leltél. Izgalmas játékok, séták, délutáni összebújások; ezek minden napodat jellemzik. És bár meggyőződésed, hogy a te kutyusod a legszebb a világon, azért ezzel valószínűleg a legtöbb gazdi így van: ahogyan az alábbi 10 dolgot is mindenki csinálja!

1. Kevés dolog van, aminek nehéz ellenállni, de az ételt kuncsorgó kutya óriási szemei talán mindennél erősebb önmegtartóztatást igényelnek. Ezért, amikor leülsz enni, már előre tudod, hogy (minimum) az utolsó falat a kis kedvencedet illeti, de néha a szendvics fele is nála landol. Hiszen nem lehet nemet mondani neki!

2. Lehet, hogy nem tudod kapásból megmondani, hány cukorral issza a pasid a kávét, vagy hogy mi a húgod kedvenc színe, de egy biztos: a kutyusod kedvenc kajáit azonnal fel tudnád sorolni, hiszen tisztán emlékszel, melyik húst imádja, és melyik tápot utálja.

3. Mindig arra törekszel, hogy még boldogabb legyen a kutyád. Ezt jelzi az is, hogy amikor belépsz az ajtón egy hosszú munkanap után, gügyögve, nagyon magas hangon ismételgeted neki, mennyire hiányzott már.

4. Ha te beteg vagy, azzal nem foglalkozol sokáig. De amikor a kutyusod érzi rosszul magát, óriási aggodalom tör rád, és egy percig sem várakozol. Felőled lehet hajnali 3 óra, akkor is felhívod a dokit, és rögtön sietsz vele a vizsgálatra.

10 vicces dolog, amit minden kutyagazdi csinál

5. Semmi sem tesz boldogabbá annál, amikor azt látod, hogy a kutyád más kutyusokkal barátkozik, és jól érzi magát a társaságukban. Olyan ez, mintha a gyereked barátkozna össze másokkal az oviban, te pedig büszkén nézed őt.

6. Mielőtt lett volna egy kutyád, szabályokat állítottál. A kis kedvenced nem mászhat fel az ágyba, csakis a saját helyén aludhat, nem ugrálhat fel a kanapéra, és semmiképp sem mehet be a konyhába. Aztán fél év múlva megszeged az összeset: már alap, hogy az ágyadon vár téged este, és a konyhában is mindig ott áll melletted.

7. Ha elutazol nyaralni, és nem viheted magaddal a kutyádat, az egész vakációzásnak lesz egy szomorkás hangulata. Mert bár szuper dolog lazulni a tengerparton, azért mégis nagyon hiányzik a kis kedvenced, és miatta már azt is várod egy idő után, hogy végre hazamehess.

8. Meggyőződésed, hogy a te kutyád a legkirályabb, legcukibb, legszebb az egész világon. Ezért amikor szembe jön egy másik gazdi a kis kedvencével, te mosolyogsz rájuk, de a végén mindig azt gondolod, hogy a tiéd a legklasszabb!

10 vicces dolog, amit minden kutyagazdi csinál

9. Tűző napsütés, óriási szél, térdig érő hó: mindegy, milyen idő van, nektek muszáj sétálni menni. A kutyád mindig imádja ezt a programot, te pedig megteszed érte, noha titkon ezt a részét utálod a legjobban a gazdiskodásnak. Főleg hajnali ötkor, a tél leghidegebb napjain.

10. Nem csoda, hogy a párod néha talán még féltékeny is a kutyádra, hiszen a kis négylábúnak naponta legalább tízszer biztosan elmondod, mennyire szereted őt! De ha egyszer ez az igazság!

Képek forrása: pexels.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást