Vicces és bizarr esküvők a világban

Vicces és bizarr esküvők a világban

Címlap / Szerelem / Esküvő / Vicces és bizarr esküvők a világban

Fehér ruha, öltöny, templom és meghitt hangulat. Képzeletünkben, illetve emlékeinkben így él egy tökéletes esküvő. Viszont nem mindenki szeretett volna beállni a sorba, és életük nagy napjára valami meghökkentővel készültek.

Shrek esküvő

Több jegyespár fejében megfordult már valamilyen formában egy Shrek esküvő, viszont kevesen vannak, akik véghez is viszik. Pár éve Keith és Christina angol szerelmespár gondolt egyet, és úgy döntöttek, és zöld ogreként kelnek egybe. Az egész lagzit ebben a hangulatban töltötték, a díszlet, a koszorúslányok, tanuk, mind jelmezbe öltözve vettek részt a szertartáson és az utána következő bulin.
Az ötlet a menyasszony fejéből pattant ki, mivel állítása szerint Keith a zöld hősre emlékezteti. Az esküvőn Shreken és Fionán kívül részt vett a menyasszony fia személyében a jó barát, Szamár is.

Boldogító igen a víz alatt

261 búvár vett részt azon az esküvőn, ami 5 méter mélyen a víz alatt zajlott. Igaz, nem ez volt az első ilyen eset, viszont a helyszínen lévő magas létszám miatt a Guiness Rekordok Könyvébe is berekült.
Ennek az extrém elképzelésnek hála már többen – sőt, Magyarországon is- foglalkoznak víz alatti esküvők szervezésével, azok számára is, akik még sose próbálták ki a búvárkodást.

Zombi esküvő

A házasulandók többsége a nagy napon a legjobb formájukat szeretnék mutatni. Nem így a horrorfilm imádó Vitalich és Jirka, akik sápadt, vérző zombiknak öltöztek be.
A párnak nem ez volt az első esküvője, mivel a régebbi ceremónia normál körülmények közt zajlott, és inkább a családnak szólt, de elhatározták, hogy maguknak, az ő elképzeléseik szerint is szeretnének egyet. Így felfogadtak egy profi sminkmestert és megtartották a világ leghorrorisztikusabb esküvőjét, ahol természetesen nemcsak ők, hanem a vendégsereg is élőhalottnak öltözött.

Gandalf, mint eskető

A Gyűrűk ura rajongók semmire sem vágynak jobban, mint arra, hogy egy bizonyos gyűrűt szerelmük az ujjukra húzza. Persze ebben az esetben a gyűrűnek nincs saját akarata, csupán az, hogy egy életre összekösse a jegyespárt.
A világon több ilyen ceremónia volt, viszont az aranyérmet az viszi, melyiken maga Gandalf adta össze a szerelmeseket. Hát kell ennél több egy vérbeli rajongónak?

Szuperhős esküvő

Természetesen minden nő azt hiszi, hogy élete párja az ő hőse, viszont vannak olyanok, akik ennek hangot is akarnak adni. Ilyen például Sharon és Neil Vaughan, akik Wonder Woman-nek és Supemen-nek öltöztek.
A hab a tortán a tanuk személye volt, ugyanis Robint és Jokert kérték fel erre a megtisztelő feladatra, de a sor velük nem zárult be, ugyanis a Vasember, a Hihetetlen Hulk, Amerika Kapitánya is emelte az esemény színvonalát. A páros a kiskori álmukat váltották valóra, ugyanis mindketten szuperhősök akartak lenni, így most ha egy napra is, de sikerült nekik!

Star Wars esküvő

Te mit szólnál ahhoz, ha Darth Vaderhez kellene hozzámenned? Vagy ahhoz, hogy a násznép a csapat rohamosztagos lenne? Egy fanatikus Star Wars rajongó esküvője előtt úgy döntött, hogy feleségét, mint Anakin Skywalker szeretné elvenni, aki boldogan eleget tett a furcsa kérésnek.
Persze ez csak egy a számtalan Csillagok háborúja esküvő közül, többször volt már példa Leila hercegnő és Han Solo esküvőre, bár eddig a legbizarrabb egy Darth Vader és Leila ceremónia volt.

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!