Így lesz végzetes vonzerőd: ami miatt ellenállhatatlanná válsz

Így lesz végzetes vonzerőd: ami miatt ellenállhatatlanná válsz

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Így lesz végzetes vonzerőd: ami miatt ellenállhatatlanná válsz

Vannak emberek, akik ellenálhatatlannak születnek és vannak, akik csak szeretnének azzá válni? Ez túl egyszerű lenne és, mint tudjuk az élet egyszerűségében van a legnagyobb bonyodalom. Vagyis magától értetődően bárki lehet ellenálhatatlan, csak tenni kell érte.

Végzetes vonzerő

Talán mindenki számára ismerős a Maléna c. film ikonikus jelenete, amikor Monica Bellucci rá akar gyújtani egy cigarettára és hirtelen férfiak hada rohamozza meg tűzzel. Valami hasonló kép él bennünk, amikor a végzetes vonzerőre gondolunk, legalábbis nők esetében. A szépség csak egy tényezője a vonzerőnek, de ez még nem jelent végzetességet. Sármos férfiból és szép nőből bőven találunk példákat a világban, ehhez nem kell túl messzire mennünk otthonunktól. Amitől, viszont valaki végzetesen vonzóvá válik, az az a plusz, ami nem a külsőben rejlik, ezt belül kell keresni. Jóval túlmutat a pozitív kisugárzáson és a lehengerlő humoron. Bár ezek is vonzóvá tehetnek valakit, még nem feltétlen lesz ellenállhatatlanok mások szemében. Amiről mi beszélünk, az az a végzetes vonzerő, ami szinte megbabonáz másokat.

Az ellenálhatatlan nő

A magyar nőnél nincs szebb a világon…tartja a mondás és férfiak világszerte is megerősítik, hogy igaz az állítás. Egy szép arc, bájos mosoly és egy lehengerlő kisugárzás alapja, hogy valakit szépnek lássunk. Ezek a tényezők, viszont még nem garantálják, hogy valaki rendelkezik végzetes vonzerővel is. Ahhoz ennél több kell. Az első és legfontosabb kritérium, hogy egy nő tökéletesen tisztában legyen magával. Bár életünk végéig tanulunk, ettől függetlenül nem árt némi önismeret és önszeretet az út során.

Nem hiába mondják, hogy egy nő harminc felett lesz igazi nő, mert ekkor gyűjt össze annyi tapasztalatot, melyből már képes felépíteni önmagát.

Tisztában kell lennie az erősségeivel és gyengeségeivel is, de nem azért, hogy az előbbit túlhangsúlyozza, utóbbit pedig teljesen elnyomja. Ez az önismeret egyik alappillére, melyen keresztül még több mindent kideríthetünk önmagunkról. A hibáinkat meg kell tanulnunk elfogadni és idővel talán meg is szerethetjük azokat.

FreshSplash/istockphoto.com

A végzetes vonzerő külső jelei

Ami pedig a külsőségeket illeti, a végzetes vonzerővel rendelkező nők már tökéletesen tisztában vannak szexualitásukkal, melyet nem félnek megélni, vagy kifejezni. Ebbe beletartozik a szexi, az átlagtól kihívóbb öltözködés is, de elsősorban nem a férfiak miatt, hanem személyiségük kibontakoztatása a cél. Mert igenis van olyan nő, aki nem a férfiak miatt visel testhezálló ruhát, csakis önmaga miatt.

Éppen attól válik olyan vonzóvá, hogy nem mást akar lenyűgözni, csak megéli a saját személyiségét. Ezekben a nőkben van titokzatosság, izgalom és intelligencia ahhoz, hogy bárkit elcsábítsanak.

Amikor pedig tudatosan bevetik magukat, biztosan sikerrel zárul az ismerkedésük. Nem akarnak többnek látszani, nem tökéletesre plasztikázott a külsejük, egyszerűen csak egy belülről fakadó természetes szépséget és varázslatot sugároznak. Nem félnek piros rúzst, erőteljesebb illatokat viselni, de egy melegítőben is képesek legalább ennyire kívánatosan mutatkozni a nagyközönség előtt.

A szemkontaktustól nem tartanak, sőt kifejezetten élvezik, ha elmélyedhetnek mások tekintetében. Ezzel pedig megnyerve maguknak a férfiakat is, hiszen kevesebb magabiztosabb dolog van egy nőben annál, minthogy képes valakivel hosszú pillanatokig tartani a szemkontaktust.

Minden egyes finom mozdulatával eléri, hogy őt szólítsák le a férfiak és nem hajlandó olyanért küzdeni, aki nem érdemli meg a figyelmét. Stílusa is már letisztult, nem próbál hatalmas kiegészítők és minták mögé rejtőzni, mert ő akar lenni a középpontban. Végezetül pedig soha nem akar más nőkkel versenyezni, mert kizárólag csak magára koncentrál, hiszen tudja, hogy minden nő egyedi és megismételhetetlen.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!