Végleges szőrtelenítés hatékonyan, fájdalom nélkül!

Végleges szőrtelenítés hatékonyan, fájdalom nélkül!

Címlap / Stílus / Test / Végleges szőrtelenítés hatékonyan, fájdalom nélkül!

A szőrtelenítés már régóta a szépségápolás fontos része. Rengeteg igényes nő – és férfi – akar megszabadulni a nem kívánatos szőrszálaktól. Sokunkban felmerül a kérdés: vajon van-e olyan, bármikor bárkinek alkalmazható technika, ami egyszerű, nem jár fájdalommal, és tartós szőrtelenséget hoz létre, ráadásul mindezt elérhető áron?

Bevett módszerek

A legtöbb eddig alkalmazott módszer, mint például a borotválás vagy a gyantázás csak ideiglenes megoldást nyújtottak a szőrtelenítésre, ezáltal újra és újra ki kellett tennünk magunkat a fájdalmas eljárásoknak.
Az újabb technológiák, mint például a villanófényes kezelés már tartósabb eredményt ígérnek, alkalmazásuk viszont korlátozott: függ az eltávolítandó szőrszálak és a bőr színétől, a napozási szokásainktól, és bizonyos kellemetlenséggel járnak. Nem utolsó sorban pedig ezek sokszor megfizethetetlenül drága szolgáltatások.

Növekedési fázis

Valamennyi végleges szőrtelenítési módszer jellemzője, hogy kizárólag csak a növekedési fázisban lévő szőrtüszőkre fejti ki hatását, így csak azok növekedését tudja lassítani vagy megállítani.
Fontos tudni, hogy a test különböző részein eltérő arányban növekszik a szőrzet egy növekedési ciklus alatt, és átlagosan az összes szőrzet 15-20 %-a van ilyen fázisban. Ezért annak érdekében, hogy a legjobb eredményt  kapjuk, hosszabb időszakon át szükséges kezeléseket végezni.

Hihetetlen felfedezés: az EPILAR® SYSTEM

Szerencsére már létezik egy olyan megoldás, amely végre áttörést jelent hatékonyságban, egyszerűségében, fájdalommentességében, sőt az árában egyaránt.
Ez a skandináv orvosok és biokémikusok csapata által kifejlesztett EPILAR® SYSTEM, amely napjainkra már Európa és az Amerikai Egyesült Államok vezető eljárásává vált. A gél népszerűsége nem véletlen, hiszen nagyon eredményesen csökkenti vagy távolítja el véglegesen a nem kívánt szőrzetet.

A módszer tudományos háttere

Az EPILAR® SYSTEM rendszer egy szabadalmaztatott, a maga nemében páratlan, enzimatikus alapon ható, fájdalommentes módszer. A több mint 12 évig tartó fejlesztő munka 2 éves klinikai vizsgálatot és tesztelési időszakot is magába foglalt.
Hatásossága az emberi szervezet saját enzimjén, a tripszinen alapszik, ezért mindenki alkalmazhatja, férfiaknak és nőknek egyaránt, kortól függetlenül minden szőr és bőrtípuson alkalmazható! Nem okoz allergiát, nem hatol be a bőr mélyebb rétegeibe és nem kerül be a keringési rendszerbe sem.

Egyszerű használat

Az EPILAR® géleket közvetlenül gyantázás vagy csipeszelés után kell alkalmazni, mivel hatását közvetlenül az „üres” szőrtüszőre fejti így.
Vagyis nincs más dolgunk, csak a legyantázott vagy csipesszel, illetve epilálással szőrtelenített bőrfelületre a szőrtelenítés után azonnal, de legkésőbb 15 percen belül kenjük fel a gélt és már készen is vagyunk az első kezeléssel.
A végleges eredmény eléréséhez 6-12 alkalom szükséges, bőr-és szőrtípustól függően. 

Eredményesség

A várható eredmény az, hogy a visszanövő szőrszálak mennyisége kb. 20%-kal csökken minden egyes kezelés után. A harmadik alkalom után már általában kifejezetten látványos az elért eredmény, a végleges hatáshoz pedig 6-12 kezelésre van szükség.
A gél minden szőrtípusnál eredményes, a szükséges kezelések száma azonban természetesen típusonként eltérőek lehetnek. A termék kiszerelését tekintve 1 doboz gél mindkét lábszáron használva kb. 8-10 alkalomra elég. Bikini vonalon vagy hónaljon használva akár 25-30 alkalomra is elég 1 dobozka. 

Káros hatások nélkül

Az EPILAR® gélt használva fontos tudnunk, hogy a kezelés során nem kell semmiféle mellékhatástól tartanunk. A termék tökéletesen alkalmas akár nagy felületű tetoválások szőrtelenítésére is, a gél nem hatol be a bőr mélyebb rétegeibe ezáltal nem jön reakcióba a tetoválással.
A napozás vagy a szoláriumozás, sőt a terhesség szintén nem kizáró ok a gél használatára, és érzékeny bőrűek esetén sem kell semmi fájdalmas vagy kellemetlen tünettől tartani.

Kedvező hatások

Az EPILAR  eljárás nem csupán a szőrmennyiséget csökkenti, megkímélve bennünket számtalan kellemetlenségtől, de más kedvező hatásokkal is rendelkezik. A rendszeresen alkalmazott kezelés ugyanis csökkenti a szőrbenövés, illetve a szőrtüszőgyulladás kockázatát, és a következő szőrtelenítési eljárás fájdalmasságát.
Emellett ritkábban kell majd szőrtelenítésre járnunk, nem utolsósorban pedig bőrünk selymesebbé és rugalmasabbá válik.

Kinek ajánljuk?

Az EPILAR®-rendszert használhatják nők és férfiak is, bármilyen bőrtípus és szőrszín esetében, hogy maradandóan csökkentsék a szőr visszanövését. Bármilyen bőrszínnél, a test bármely részén eredményesen és biztonságosan alkalmazható.
 
Tartós szőrtelenítés egyszerűen, fájdalommentesen, bármikor, bármilyen adottságok esetén? Ez már megvalósult álom, hiszen az EPILAR® módszer segítségével elegánsan részesülünk a szőrtelen, selymes, gyönyörű bőr luxusában.

A plasztikai sebészt kérdeztük

Dr. Andók Csabát, plasztikai sebészt és főorvost kértük, hogy mondja el tapasztalatait a géllel kapcsolatban:
„A gél használata valóban nagyon egyszerű és az elért hatás is látványos lesz, ráadásul mellékhatásokra sem kell számítani. A biztos hatás érdekében nagyon fontos, hogy betartsuk a leírásban szereplő információkat, és ne térjünk el azoktól. Számtalan nő fordul hozzám azzal a kérdéssel, hogy mi a jó módszer a szőrszálak eltűntetésére. Én 22 év plasztikai sebészi tapasztalat után jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, hogy bátran alkalmazza az EPILAR  Systemet a nem kívánt szőrzet kezelésére.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást