Varázslatos karácsonyi vásárok Bécsben

Varázslatos karácsonyi vásárok Bécsben

Címlap / Kikapcsolódás / Utazás / Varázslatos karácsonyi vásárok Bécsben

November közepétől Bécs igazi vásárvárossá változik, amelyet feltétlenül érdemes meglátogatni. A város különböző pontjain rendeznek be hangulatos vásárokat, amelyek a terek hangulatával, a forró puncs illatával fantasztikus élményt nyújt mindenkinek.

Városháza tér

Bécs egyik jellegzetes terén, az óriási Rathausplatz-on tarják az egyik hatalmas kirakodóvásárt, ahol különösen sok és jó minőségű gyerekjátékot találunk.
A gyerekek elé a játékokon kívül a díszes környezet, a színes, fénylő fák igazi mesevilágot varázsolnak. 

Mária Terézia tér

A Kunsthistorisches és a Naturhistorisches Museum között elterülő hatalmas Mária Terézia tér, vagyis a Maria-Theresien-Platz területén egy egész karácsonyi falut rendeznek be október közepétől.
Itt leginkább egyedi ajándékokat, kézműves termékeket szerezhetünk be Karácsonyra.

Freyung tér

A város talán legnagyobb múltra visszatekintő karácsonyi vására a Freyung téren megrendezésre kerülő Altwiener Christkindlmarkt.
Jellegzetessége, hogy sötétedéskor mindig karácsonyi zenével várják a látogatókat, ami a karácsonyi berendezéssel (jászollal, díszekkel) lesz igazán mesébe illő.
altwiener-markt.at

Schönbrunn

A Schönbrunni kastély igazán lenyűgöző környezetet biztosít az itt megrendezett karácsonyi vásárhoz.
A kastély pompájával, hangulatával maximálisan hozzájárul ahhoz, hogy a gyerekek és a felnőttek egyaránt egy színes, fényes mesevilágban érezhessék magukat.
weihnachtsmarkt.co.at

Óriáskerék

Mi lehet vonzóbb egy gyerek számára, mint egy hatalmas, kivilágított játék alatt ajándékokat nézegetni? Ezt az igényt szolgálja ki az Óriáskerék előtt megrendezett karácsonyi vásár.
A vásári forgatag és a működő Óriáskerék lenyűgöző élményt jelent felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Ha karácsonyi vásár, akkor irány Bécs!

Számtalan városban rendeznek karácsonyi vásárt, de az biztos, hogy Bécs élen jár ezekben.
Ha módunk van rá, feltétlenül látogassuk meg az egyiket, felejthetetlen élményben lesz részünk: a látvány, a forgatag, a vásári hangulat és a vásári illatok igazi bécsi életérzést kölcsönöznek bármelyikünknek!

Kép forrása: christkindlmarkt.at

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!