Változatos nyári szettek téglalap alkatra

Változatos nyári szettek téglalap alkatra

Címlap / Stílus / Divat / Változatos nyári szettek téglalap alkatra

A téglalap alkat nem túl gyakori a nők körében, ugyanis ez a testfelépítés egy kicsit fiús megjelenést kölcsönöz – cserébe egész életedben letagadhatsz majd jó néhány évet a korodból. Ennek a testfelépítésnek a jellemzője az, hogy nem igazán lehet elkülöníteni vékonyabb-szélesebb részeket a testen: egy téglalaphoz hasonlóan, egyformán szélesen fut a csípő- és a derékvonal, valamint a vállak. Magadra ismertél? Akkor az alábbi nyári szettek csodásan mutatnak majd rajtad!

1. Legyél bátran nőies

Téglalap alkatú nőként akkor követed el a legnagyobb hibát az öltözékedet illetően, ha nagyon fiúsan, túlságosan sportosan öltözöl. Ezzel sajnos kihangsúlyozod a kevésbé nőies vonásaidat, és így valóban előfordulhat, hogy nem érzed majd igazán jól magadat a bőrödben. Mi lehet a megoldás? Viselj nőies darabokat nyáron is!

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Válassz magassarkú, telitalpú szandált, csinos szoknyát, bájos blúzt, kalapot! Remekül mutat rajtad minden, ami derékszabású, derékban húzott, és mivel karcsú vagy, ezt bátran meg is mutathatod: jöhetnek a crop topok, magasan szabott nadrágok és szoknyák, akár mini változatban is.

2. Válassz megfelelő felsőket

Ennél a testalkatnál három fő dologra kell figyelned: kerekítened kell a csípődet és a vállaidat, valamint karcsúsítanod a derekadat. Erre a célra jó megoldás, ha tudatosan választod ki a felsőidet. Jól állnak a kerek kivágások, valamint a rafinált ujjrészek.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Ugyan idén már kifutóban vannak a fodrok, még mindig találhatsz a kínálatban izgalmas megoldásokat. Az ejtett vállak is remekül állnak és a szezonban még divatosak maradnak: ezek is segítenek kerekebbnek, szélesebbnek mutatni a felsőtestedet. A derekadat illetően mindenképpen érdemes olyan felsőt választanod, ami ezen a területen feszes, vagy ide irányítja a figyelmet, például egy trükkös kivágással.

3. Derékban húzott blézerek

A forró nyári napokon a blúzokra, topokra kell támaszkodnod, de szinte nincs olyan alkalom, amikor ne kellene magunkkal vinnünk egy-egy kardigánt, blézert, vagy kiskabátot. Ez nagy szerencse, hiszen egy ilyen alapdarabbal rengeteget lehet csalni a testfelépítésünkön.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Neked különösen jól állnak azok a darabok, amik derékban húzottak, karcsúsított fazonnal rendelkeznek, vagy éppen derékmagasságban végződnek. Ezeket a kabátokat, kardigánokat nyugodtan viselheted ejtett felsőkkel is – nem csak a karcsú, hanem a teltebb téglalap alkatú nők megjelenésén is rengeteget tud dobni egy jól eltalált kiskabát.

4. Jöhetnek a lágy esésű szettek

Ha téglalap alkatod van, akkor érdemes kerülnöd a túl sok merev ruhát, az élére vasalt nadrágokat és felsőket, ezek ugyanis még szögletesebbé teszik a megjelenésedet. Ezzel szemben a lágy esésű, könnyed anyagok, amik egyébként is tökéletesek nyárra, kifejezetten jól állnak.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A különféle rakott, pliszírozott, részletekben gazdag blúzok, szoknyák, a kicsit bővebb, ugyancsak lágy esésű nadrágok nagyon előnyösek, és ugyanez igaz a fodrosabb, zsabósabb darabokra is. Érdemes előnyben részesítened a mintákat, színekben pompázó ruhákat, mert ezek izgalmassá teszik a megjelenésedet.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást