Divat / Stílus

Valójában senkit sem érdekel? Így lehetsz magabiztos a strandon fürdőruhában

Valójában senkit sem érdekel? Így lehetsz magabiztos a strandon fürdőruhában

Nőként sajnos sokan elkövetjük azt a hibát, hogy szorongunk, amikor a strandon bikinire kell vetkőzünk. Félünk a kíváncsi tekintetektől és mások véleményétől… De miért tesszük mindezt? Nem az a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben és ne foglalkozzunk másokkal? De igen! Ha szeretnél vidám pillanatokat és élményeket, légy magabiztos. Hogyan érezd magad jól a bikinidben? Olvasd el cikkünket, hátha segít!

Valójában senkit nem érdekel, hogy nézel ki…

Értsd úgy, a strandon több százan vannak, ne hidd azt, hogy mindenki téged bámul. Ahány ember, annyi féle testalkat, természetes, hogy különbözünk, nem lehet mindenkinek modellalkata.

Ha úgy is érzed néha, hogy elsétálva a lángosozó mellett, néhány férfi vagy női tekintet rád szegeződik, hidd el, ez csak egy pillanatig tart, utána elfelejtenek, továbblépnek és már mást bámulnak.

Élvezd ki, hogy sokan vannak a standon, tekintsd úgy a tömeget, mintha valójában ott sem lenne. Képzeld el, hogy csak te és a családod van ott, kizárólag velük foglalkozz, és ne ellenőrizd idegesen, hogy vajon ki lát és ki néz meg.

Nézz körbe!

Körbenéztél már, hogy a strandon nagyjából hány olyan ember van, aki tipikus modellalkattal rendelkezik? Biztosak vagyunk benne, hogy olyan kevés, hogy egy kezeden meg tudnád őket számolni.

Ráadásul lehetséges, hogy az ő alakjuk sem természetes, lehet, hogy az egyikőjüknek volt már mellnagyobbítása, illetve lehet, hogy soha nem szültek gyermeket.

Ha te már anyuka vagy, légy rá büszke, szülés után nem mindenkinek sikerül visszanyernie régi formáját, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy boldog család vagytok.

Ha nem szeretnéd, hogy téged megbámuljanak, te se figyeld árgus szemmel a járókelőket. Mindenki olyan, amilyen, a legfontosabb, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Pozitív énkép a gyermekeid előtt

Biztosan arra vágysz, hogy a gyermekeid azt lássák, édesanyjuk nem elégedett a külsejével és ennek folyton hangot is ad?

Ezzel azt sugallod feléjük, hogy csak a külsőségek számítanak és később ők is ezzel fognak majd foglalkozni.

Tudasd velük, hogy az egészség és a boldogság a legfontosabb.

Az idő múlásával már a bőrünk sem olyan feszes, mint fiatalkorunkban, de őszintén, kit érdekel, ha ott van melletted a férjed és a gyermekeid?

Nevessetek és játsszatok sokat a strandon, mutasd meg nekik, hogy vidáman szép az élet és ne sopánkodj azon, hogy a csípőd körül van néhány pluszkiló vagy esetleg túl lapos a feneked.

Merd levenni a ruhádat

Nehéz pillanatokban eszedbe jutott, hogy inkább el sem mész a strandra vagy ha ott vagy, akkor is magadon tartod a pólódat? Felejtsd el! Strandolni jó, miért fosztanád meg az élménytől magadat?

Az a fontos, hogy minél több élményt és vidám pillanatot szerezz magadnak és a családodnak.

Válassz egy ízléses bikinit vagy fürdőruhát, lehet az egy- vagy kétrészes is, biztos lehetsz benne, hogy találsz az alkatodnak megfelelő formájút.

Mártózz meg a vízben, majd feküdj ki a napra napozni, hadd legyen szép, napbarnított bőröd! Zárd ki a külvilágot, ne engedd, hogy mások azt lássák rajtad, kényelmetlenül érzed magad a standon.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást