Válassz egy házat, amelyikben élnél, és derítsd ki, mit fed fel rólad

Válassz egy házat, amelyikben élnél, és derítsd ki, mit fed fel rólad

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Válassz egy házat, amelyikben élnél, és derítsd ki, mit fed fel rólad

1. Ház, nagy ablakkal

A válaszod arra enged következtetni, hogy igazán népszerű, szociális alkat vagy, aki szereti, ha sokan veszik körül. Azonban nem vagy az a klasszikus értelemben vett extrovertált jellem, hiszen sokszor érzed azt, hogy bár rengeteg barátod van, mégis magányos vagy. Ezért nem szívesen maradsz otthon egyedül a gondolataiddal, és inkább mindig szervezel magadnak egy programot, hogy ne érezd magad egyedül. Szerencsére tényleg szerető, őszinte és megbízható barátaid vannak, így tudod, hogy ha bármi történne, lenne kire számítanod!

2. Ház, bezárt ablakokkal

Titokzatos, rejtélyes személyiséged van, és ez rengeteg ember érdeklődését kelti fel, még akkor is, ha nem feltétlenül akarsz új ismeretségekre szert tenni.

Noha sok barátod van, te sosem érezted rosszul magad akkor sem, ha egyedül kellett lenned.

Sőt, mára már arra is rájöttél, hogy ilyenkor tudsz lelkileg és mentálisan feltöltődni.

Kikapcsolódsz, végig tudod gondolni, mi jár a fejedben, és ez a fajta önismeret erőt adott neked ahhoz, hogy megfelelő döntéseket hozz. Szerencsés vagy, amiért az egyedüllétből nem hátrányt, hanem hatalmas előnyt tudsz kovácsolni!

3. Ház, átlagos ablakkal

Nyílt lélek vagy, toleráns, és barátságos. Ennek köszönheted azt, hogy elég sok közeli és távolabbi barátod van, és ha épp fizikailag nincs is veled senki, tuti, hogy akkor is meg van nyitva egy csetablak a laptopodon, és épp társalogsz valakivel. Arról nem is beszélve, hogy napi szinten elég sok üzenetet kapsz! Energikus, kalandvágyó, vidám lélek vagy, aki bár időnként szeret otthon maradni, és hétvégén filmet nézni, az esetek többségében azért mégis mindig betervezel magadnak egy aktív programot. Csak arra figyelj oda, hogy a megfelelő emberekben bízz meg, mert bár te nagyon jó lelkű vagy, sajnos nem mindenki az!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást