Életmód / Ezotéria

Te vajon mennyire vagy jó barát? Ezt árulja el rólad a csillagjegyed

Te vajon mennyire vagy jó barát? Ezt árulja el rólad a csillagjegyed

Kos

A Kosok szinte bárkivel kijönnek, könnyen barátkoznak, és azonnal olyan viszonyt ápolnak bárkivel, akit szimpatikusnak találnak, mintha ezer éve barátok lennének, emiatt sokan szeretik őket. Ugyanakkor jellemzően csak azokat a barátságokat tudják életben tartani, amelyeket szinte naponta ápolnak – ha sokáig nem találkoznak egy barátjukkal, nehezen tudják újra feléleszteni a viszonyt.

Bika

A Bikáknak jellemzően nincs kifejezetten sok barátjuk, azok viszont, akiket barátjuknak tekintenek, biztosak lehetnek benne, hogy mindenben számíthatnak a Bikákra. Mivel mélyen és őszintén képesek szeretni, és hűségesen kitartanak választott barátaik mellett, a Bikáknak gyakran vannak nagyon régi, akár egészen kisgyermekkorból megmaradt barátságai is.

Ikrek

Az Ikrek számára nem nehéz megnyerni mások szimpátiáját, az egyik legkönnyebben barátkozó csillagjegy, aki mindenkivel tudja, hogyan üsse meg a hangot, és azonnal imádják az új ismerősei is. A kapcsolatok hosszabb távú ápolásában azonban már nem ilyen ügyes, ezért az ő esetében előfordulhat, hogy bár rengeteg távoli barátja van, és nagyon kiterjedt az ismeretségi köre, közeli barátja csak nagyon kevés akad.

Rák

Keresve sem találhatna magának jobb barátot az ember, mint amilyen a Rák lehet, hiszen egy kifejezetten ragaszkodó, barátságos és önfeláldozó jegyről van szó, akinek azonban éppen emiatt vigyáznia kell, nehogy mások kihasználják őt. A jóhiszemű Rák, ha nem vigyáz, egyoldalú kapcsolatokat ápolhat, ahol csak ő dolgozik a barátságért. Ha valakivel tényleg kölcsönösen barátok lesznek, akkor ki is fognak tartani egymás mellett.

Oroszlán

A kicsit hiú Oroszlánok hajlamosak abban mérni egy barátság sikerét, hogy mennyire előnyös az rájuk nézve. Néha egy kicsit önzőek lehetnek, de cserébe remek társaságot nyújtanak, és noha hajlamosak önmagukkal foglalkozni, azért nagyon figyelmes és hűséges barátok, akik amikor igazán kell, mindig ott lesznek annak, akit a szívükbe fogadtak.

Szűz

A Szüzek kedvesek és bájosak, ugyanakkor csendesek lehetnek, így lehet, hogy valaki észre sem veszi őket egy nagyobb társaságban. Mivel nem harsányak, nincs feltétlenül kiterjedt baráti körük, és nem is biztos, hogy gyorsan barátkoznak, de azok, akik megismerik őket, egy életre emlékezni fognak a Szüzekre, szűk baráti körükkel is életre szóló barátságot kötnek.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást