A napi többszöri étkezés nagyon fontos, ha egészségesen akarunk élni, és egyébként is, ki az, aki délután ne nassolna szívesen? Receptjeink segítségével te is könnyen csillapíthatod az éhséged pár nagyon finom, mégis egészséges étellel, ráadásul az alakod sem fogja bánni!
3/4 Marinált cukkni saláta
A cukkinit is rengeteg módon fel lehet használni, de hidegen, salátaként az egyik legjobb étel lehet, amit munka közben könnyen csipegethetsz.
Hozzávalók:
80 dkg zsenge cukkini
2 fej lila hagyma
1 ek méz, 3 ek olavaolaj, 2 ek 6%-os borecet
1 gerezd fokhagyma
1 csokor friss menta
1 db szárított erős paprika
A cukkini végeit vágd le és hosszában szeleteld fel nagyon vékonyan, majd a szeleteket csíkozd fel vékonyan. Keverd el a felcsíkozott cukkinit a kockázott lila hagymával és a csíkozott mentalevelekkel. Keverd össze a mézet az ecettel, az olajjal, az aprított fokhagymával és a morzsolt erős paprikával. Ebbe forgasd bele a cukkinit és hagyd állni 30 percig és hűtsd le.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!