Életmód / Ezotéria

Ez a rejtett képességed a csillagjegyed szerint

Néhány jellemző köztudott a különböző csillagjegyekről, ám vannak olyan képességek, amelyek nem ennyire ismertek. Kit tudja, lehet, hogy jó érzéked van az üzlethez, remek művész válna belőled vagy egyszerűen csak fantasztikus barát vagy? Olvasd el cikkünket és eláruljuk, mi a rejtett képességed!

Vízöntő – Te vagy a legjobb tanácsadó

A Vízöntőket őszinteség, független gondolkodás jellemzi, emellett köztudott, hogy szívük is aranyból van.

Ha Te is ennek a jegynek a szülötte vagy, bizonyára tisztában vagy ezekkel a képességeiddel, azt azonban nem biztos, hogy tudod, mennyire jó tanácsokat tudsz adni másoknak!

Családtagjaid és barátaid köszönettel tartoznak neked, mert felnyitottad a szemüket és segítetted őket abban, hogy rátaláljanak a helyes útra. Igazán önzetlen vagy és szívesen segítesz, ahol tudsz.

Bölcsességednek hála olyan értékes tanácsokat tudsz adni másoknak, amelyek akár az egész életüket megváltoztathatja pozitív irányban.

Halak – Mindig lehet rád számítani

Ha Halak csillagjegyű vagy, akkor rendkívül jók a megérzéseid, egyből kiismered a másik embert és a nehezebb helyzetekben is tudod, hogy mit kell tenned.

Másokkal szemben empatikus és kedves vagy, mindig lehet rád számítani. Lehet, hogy egyáltalán nem is tudod, hogy mennyire jó barát vagy!

A barátaid hálásak lehetnek, hogy összehozta őket veled a sors. Mindenben támogatod őket, bátran elmondhatják neked a titkaikat, hiszen úgy sem adod tovább.

Nagyon jó társaság vagy, szinte minden kalandban benne vagy, veled soha nem lehet unatkozni.

Kos – Nem félsz megtenni az első lépést

Kos csillagjegyűként azon szerencsések közé tartozol, akiknek viszonylag nagy az önbizalmuk. Szerencsére ezt nem szabad rossz értelemben venni, ez nem jelenti azt, hogy nagyképű lennél.

Igazán lelkes és szenvedélyes típus vagy, aki mindig megszerzi azt, ami kell neki. Amiben nagyon jó vagy: másoktól eltérően soha nem félsz megtenni az első lépést.

Jól tudod, hogy egyszer élünk – ez az alapelved. Míg mások ezt képtelenek megérteni, te képes vagy arra, hogy a jelennek élj.

Igazán romantikus lélek vagy, hamar leveszed a másik embert a lábáról.

Bika – Az érintésben rejlik a varázserőd

Ha Bika a csillagjegyed, akkor gyakorlatias személyiség jellemez. Rendkívül türelmes vagy másokkal szemben és minden egyes tettedért vállalod a következményeket.

Bár a szavakkal viszonylag nehezen bánsz, nem megy könnyen, hogy verbálisan kifejezd az érzéseidet, ezért szavak helyett inkább az érintés által kommunikálsz. Ha szeretsz valakit, örülsz, ha az illetőt a közeledben tudhatod.

Olvastad már?  Melyik területen hozza számodra a legnagyobb változást az idei év? Horoszkópod elárulja

Vágysz arra, hogy megöleld a szeretteidet, a barátaidat is gyakran megérinted beszélgetés közben. Ez a szeretetnyelved és nagyon jó vagy ebben!

Ikrek – Mindenhez van tehetséged

Amennyiben Ikrek a csillagjegyed, akkor biztosan tudod magadról, hogy jól kommunikálsz másokkal, tele vagy kalandvággyal és kíváncsisággal.

Soha nem unatkozol, egyszerűen soha nincs egy szabad perced, mert mindig kitalálsz valami izgalmas hobbit, tennivalót.

Azt azonban lehet, hogy te magad sem tudod, mennyire sokoldalú vagy! Azon szerencsések közé tartozol, akiknek szinte mindenhez van tehetsége.

Fogj bármibe, hamar kiderül, hogy abban is ügyes vagy. Legyen szó fotózásról, festésről vagy főzésről, csak egy kis gyakorlás szükséges hozzá és mesterfokon tudod űzni ezeket.

Rák – A víz az éltető erőd

A Rákok igazán érzelmesek, hűségesek és tele vannak empátiával mások iránt. Bizonyára mindezt már te is megtapasztaltad önmagadon, hiszen túlzott érzelmeidnek köszönhetően az egész életed egy hatalmas hullámvasút.

Megélted már azt az érzést, amikor a felhők felett jártál pár méterrel, de voltál már a padlón, sőt attól sokkal mélyebben is… Van azonban valami, amit lehet, hogy te sem tudsz önmagadról, ezeket a nehéz időszakokat képes vagy átvészelni, ha a vízhez fordulsz.

Igazi terápia számodra a víz, legyen szó egy tengerparti kikapcsolódásról vagy egy egyszerű strandolásról, úszásról, ez az éltető erőd.

Amint víz közelébe kerülsz, kizárod a külvilágot és újra képes vagy feltöltődni energiával.

Oroszlán – Tehetséges előadóművész vagy

Oroszlán csillagjegyűként alapvetően vidám természet vagy, személyiséged pedig karizmatikus. Ezzel te magad is tisztában vagy, azzal azonban lehet, hogy nem, hogy milyen jó előadóművész vagy!

Próbáltad már? Ha nem, akkor ideje, ugyanis legbelül rendkívül kreatív vagy. Legyen szó éneklésről, zenélésről vagy egy egyszerű értékesítői munkáról, érdemes lenne ezt választanod hobbiul vagy hivatásul.

A barátaid szívesen töltik veled az idejüket, hiszen elképesztően szórakoztató vagy és csak úgy isszák a szavaidat! Rendre te vagy a szószóló, de ezt senki nem bánja a társaságodban.

Szűz – Kiváló tanuló vagy

Szűz csillagjegyűként gyakorlatias és szorgalmas típus vagy, tele vagy ambícióval és mindig maximalizmusra törekszel. Köztudott ez, az azonban kevésbé, hogy mennyire jó tanuló vagy.

Számodra csak az olyan munka jelent kihívást, ahol van mit tanulni. Ha ez nincs meg, akkor továbblépsz. Már iskolában is jó tanuló voltál, okos személyiségednek köszönhetően pedig soha nem hagysz fel a tanulással, állandóan képzed magadat, memóriád kiváló.

Olvastad már?  A lelked a zodiákusod alapján - A szimbólumok segítenek megismerni az igazi énedet

Elmédet igyekszel frissen tartani, míg mások küzdenek vele, számodra nem jelent gondot a tanulás 30 év felett sem, ugyanis az agyad olyan, mint a szivacs!

Mérleg – Te vagy a legjobb hallgatóság

Az embernek mindig szüksége van egy olyan barátra, aki mindig minden helyzetben meghallgatja őt. Te pont ilyen vagy! Mérleg csillagjegyűként rendre kiállsz az igazad mellett és másokat is képes vagy megvédeni.

Mindig támogatod a barátaidat és ha kell, megvigasztalod őket. Talán te magad sem tudod, mennyire jó barát vagy!

Sokszor nem tanácsra van szüksége az embernek, hanem egy olyan személyre, aki csupán ül és meghallgat.

Ezt a képességedet tökélyre fejlesztetted, legjobb barátnőid emiatt rendre hozzád fordulnak, ha bármilyen bánatuk van és szeretnék kibeszélni magukból.

Skorpió – A humorérzéked kiváló

Skorpió csillagjegyűként rendkívül bátor, őszinte és meggyőző személyiség vagy. Azt azonban ritkán emelik ki jó tulajdonságodként, hogy mennyire jó a humorérzéked! Pedig így van, hidd el!

Igazán egyedi személyiséggel rendelkezel, szeretnek veled lenni a barátaid, és bár kissé szarkasztikus a humorod, a hozzád közel álló emberek értik a poénjaidat és rendre élvezik, nagyot nevetnek rajta.

Ha egy ismerősödnek rossz napja van, ne csodálkozz rajta, ha téged hív fel, hogy üljetek be valahova iszogatni, ugyanis a társaságodban biztosan felvidul.

Nyilas – A legjobb útitárs vagy

A Nyilasok folyton pörögnek, hajtja őket a kalandvágy és tele vannak energiával. Utóbbi levezetésére gyakran kipróbálsz különböző sportokat, elmész kirándulni és szívesen utazol.

Ilyenkor már hetekkel az utazás előtt felkészülsz, lefoglalod a szállást, a repülőjegyedet, bevásárolsz útikönyvekből és térképekből, annak, aki veled utazik, szinte már semmi dolga nincs!

Lehet, hogy fogalmad sincs róla, milyen jó útitárs vagy! Partneredet elviszed minden nevezetességhez, egy percre sem hagyod, hogy unatkozzon.

Bak – Megőrzöd mások titkait

Bak csillagjegyűként a mértékletesség és az önfegyelem híve vagy. Minden tettedért felelősséget vállalsz, bátran bízhatnak rád feladatokat, a főnökeid biztosak lehetnek benne, hogy határidőre elkészülsz vele.

Emellett talán nem is tudod, mennyire jó barát vagy! Ki nem állhatod a pletykákat, ha elnyered valaki bizalmát, akkor soha nem adod ki az illető titkait.

Barátaid rendre neked öntik ki a szívüket és vallják be legmélyebb érzéseiket, biztosak lehetnek benne, hogy lakat lesz a szádon, soha nem adnád tovább a megszerzett információkat.