10 új Netflix film és sorozat januárra

10 új Netflix film és sorozat januárra

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 10 új Netflix film és sorozat januárra

Új Netflix filmek

1. Pieces of a Woman (Egy nő darabjai)

Mundruczó Kornél régóta várt új filmje január 7-től végre látható a streamingszolgáltatón keresztül. A több fesztiválra is jelölt alkotás főszerepében A korona Margit hercegnőjeként megismert Vanessa Kirbyt és Shia LaBeouf-ot láthatjuk. A film egy drámai otthonszülés utáni érzelmi válságot átélő nő megrázó története.

 

2. Ásatás

Ralph Fiennes és Carey Mulligan látható a január 29-én debütáló, II. világháború küszöbén játszódó filmdráma két főszerepében. Egy gazdag özvegy megbíz egy amatőr archeológust, hogy tárja fel a családi birtokon található temetkezési hely titkait, amelyek váratlan, történelmi felfedezéshez vezetnek.

 

3. Apáim nyomában

A január 15-től látható brazil, családi Netflix film főszereplője egy hippi kommunában, anyja mellett nevelkedő tinédzser lány. Úgy dönt, hogy itt az ideje megismerkedni az apjával, a gond csak az, hogy két lehetséges jelölt is van a szerepre. A fiatal lány útra kel, hogy mindkettőt megismerje, és végül jóval többet nyer egy apánál.

 

4. Minimalisták: A kevesebb most több

A Netflix szerencsére nemcsak sorozatokban és saját gyártású filmekben, hanem dokumentumfilmekbe is erős, időről időre bővül a kínálatuk ezen a téren is. Januári újdonságukban két jó barát, Joshua Fields Millburn és Ryan Nicodemus segítenek megérteni a nézőknek, hogyan lehet a kevesebb jobb. A szereplők elmesélik, hogy változtatta meg az életüket az, hogy rájöttek, egyszerűen nincs szükségük annyi holmira.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

1 hozzászólás

  • Tóth János
    2021.01.20., 17:46

    Tavaly Januárban a Pandémia című sorozatot fejezték be, majd nézhettük élőben, remélem a Túlélők viadala nem követi a hagyományokat. 🙂

    Válasz

Írj egy hozzászólást