5 tutorial videó, amivel profi sminket csinálhatsz halloweenra

5 tutorial videó, amivel profi sminket csinálhatsz halloweenra

Címlap / Stílus / Arc / 5 tutorial videó, amivel profi sminket csinálhatsz halloweenra

Lehet, hogy a halloween nem magyar ünnep, de attól még óriási élmény lehet beöltözni és vicces, eredeti vagy éppen ijesztő karakterek bőrébe bújni. Ha szeretnél valami igazán maradandót alkotni idén, és elkápráztatnád az ismerőseidet, inspirálódj ezekből a videókból!

Ne aggódj, ha nem vagy profi sminkes, a válogatásban találsz olyanokat is, amelyeket a saját eszközeiddel is elkészíthetsz, de olyanokat is, amelyekhez szükséged lesz némi leleményességre. A lényeg úgyis az, hogy jól érezd magad a jelmezválasztás és -készítés közben!

Vámpírsmink

Ez a smink a könnyebbik kategóriához tartozik, olyan eszközökkel készül, amelyek nagy eséllyel a te repertoárodban is megtalálhatók – de ha mégsem, villámgyorsan be tudod őket szerezni a legközelebbi drogériában. Chelsea Crockett lépésről lépésre vezet végig a smink elkészítésén, a végeredmény pedig kellően hátborzongató. A vámpír jelmezzel soha nem tudsz mellélőni!

Az apáca

Az elmúlt évek egyik legnagyobb visszhangot vert horrorfilmje volt Az apáca, ami már csak azért is szerencsés, mert a főszereplő démon, Valak sminkjét nagyon könnyű elkészíteni.

Valójában csak arra lesz szükséged, hogy eltüntesd a szemöldököd, ha pedig igazán komolyan gondolod a dolgot, még műorrot is ragaszthatsz magadnak, de ez már tényleg a haladó szint, és enélkül is tökéletes lehet a sminked.

Földönkívüli maszk

Ez a smink már egy kicsit több munkát igényel, de garantált, hogy a hatás nem fog elmaradni! Nem is hinné az ember, hogy ez az ijesztő száj leginkább csak műkörömből és vattából készül, de valójában semmi ördöngösség nincs benne. Ha nem félsz egy kis időt eltölteni az idei jelmezeddel, ezzel a sminkkel biztosan sikert aratsz.

A halott menyasszony

Ezt a sminket nagyon nehéz elrontani, akkor is, ha időigényes: a titka a szemekben rejlik, ezek adják az egész karakter alapját. Nyitott szemekkel fotózkodj a sminkben, nagyon ütős lesz a hatás, és nincs szükséged hozzá semmilyen extra kiegészítőre.

Sally A karácsonyi lidércnyomásból

Akárcsak az előző smink, ez is főként a szemekre épít, de egyébként pofonegyszerű, és nem kell hozzá semmi extra trükk. Cserébe legalább nagyon látványos, és igazi klasszikus halloweeni jelmezt alkothatsz a segítségével.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást