4 trend tipp, amit egyszer mindenkinek ki kéne próbálnia – biztosan neked is jól állna!

4 trend tipp, amit egyszer mindenkinek ki kéne próbálnia – biztosan neked is jól állna!

Címlap / Stílus / Divat / 4 trend tipp, amit egyszer mindenkinek ki kéne próbálnia – biztosan neked is jól állna!

Testalkattól, magasságtól, de még stílustól függően is mindenkinek más darabok állnak jól. Igen, lehet hogy neked nagyon tetszik a maxiruha, de ha alacsony vagy, valószínűleg nem fog úgy állni rajtad, mint egy modellen a kifutón. Ezért is nehéz megtalálni a tökéletes darabokat. De a jó hír, hogy van pár trend, ami mindenkin klasszul mutat, így biztos, hogy neked is szuperül fog állni!

Egy meleg garbó

Még a téli szezontól egy kis ideig sajnos nem szabadulunk, így a pulóver elengedhetetlen része az öltözködésünknek.

A szimpla pulcsik helyett klassz ötlet, ha beújítasz egy menő garbóra, ami nem csak melegít, de egyúttal rendkívül elegáns is!

Nem véletlenül tartják a divat rajongói úgy, hogy munkahelyre és baráti találkozóra egyaránt jó választás, hiszen igazi multifunkciós darabról beszélünk.

Ráadásul életkortól és testalkattól függetlenül mindenkin szuperül mutatnak.

Ha pedig szeretnéd feldobni egy kis egyediséggel, akár egy középhosszú szoknyához is felkaphatod, így nem lesz túlságosan átlagos, de közben mégis megmarad az egyedi stílusa.

 

A-vonalú szoknyák

Az egyberészes ruhák tekintetében kétség kívül az az aduász, amikor olyan darabot viselsz, ami alul már nem feszül rád, szemben például egy klasszikus ceruzaszoknyával.

Az A-vonalú ruhák abszolút előnye, hogy kivétel nélkül minden testalkaton nagyon jól mutatnak, hiszen nem csak nőiesek, de egyúttal épp annyit rejtenek el az alakunkból, amennyit egyébként is szeretnénk általában.

Mindegy, hogy rendkívül vékony alkat vagy, vagy épp most szaladt fel rád pár plusz kiló, ez a fazon tökéletesen elrejti a hibákat, és nem utolsó sorban még jól is néz ki!

Nyáron és tavasszal kötelező darab, de akár a téli szezonban, egy vastagabb harisnyával is nyugodtan viselheted!

 

A boyfriend farmer

A farmernadrágokat mindannyian szívesen hordjuk munkába és a hétköznapok során egyaránt, de tény, hogy a tökéletes darabot hosszas próbálgatások után sem egyszerű megtalálni.

A boyfriend farmernek viszont épp az az előnye, hogy míg sok más fazon úgy lett megtervezve, hogy teljesen a tested vonalára tapadjon, és minden centidet kiemelje, addig ez csak nagyjából mutatja meg az alakodat.

Kevésbé feszül rád, és sokkal inkább laza kisugárzása van, amitől nem csak lényegesen kényelmesebb lesz a viselése, de akkor is jó választás, ha épp felszaladt rád némi plusz kiló.

Mivel azért a nőies stílus is érezhető benne, így akár még egy randira is gond nélkül felveheted.

 

Egy menő overál

Az overálok csak nemrég tértek vissza a divatba, de szerencsére mindenki megtalálhatja köztük a legelőnyösebb szabású darabokat.

Azáltal, hogy lényegében egyberészes nadrágokról van szó, az alacsonyabb lányok optikailag magasabbnak tűnhetnek bennük, így ha mindig is plusz centikre vágytál, egy ilyen ruhadarabbal könnyen megteremtheted magadnak.

Ráadásul vannak olyan darabok, amelyek nem a testedre feszülnek, hanem szabad teret hagynak a mozgásra, és emaitt karcsúbbnak is tűnhetsz tőlük.

Nem véletlenül örvend nagy népszerűségnek ez a darab jelenleg a sztárok körében is, hiszen a fazonok és stílusok sokszínűsége miatt sosem lesz unalmas az overál.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást