Új trend bukkant fel a műkörmök világában – Az átlátszó zselé izgalmas lehetőségeket kínál

Új trend bukkant fel a műkörmök világában – Az átlátszó zselé izgalmas lehetőségeket kínál

Címlap / Stílus / Test / Új trend bukkant fel a műkörmök világában – Az átlátszó zselé izgalmas lehetőségeket kínál

A zselé nagyon népszerű lehetőség a műkörmöket illetően: ez az anyag kellően rugalmas, sokoldalú és mindenekelőtt tartós. Jó választás azok számára, akiknek nincs idejük egy-két hetente meglátogatni a manikűrösüket, hanem csak havonta egyszer tudnak erre időt szakítani. Már azelőtt a zselére esett a választásom, hogy beléptek a képbe a géllakkok, amikkel ugyan én is tettem egy próbát, végül mégis visszatértem az egyszerű zseléhez. A sokszínűsége egyenesen imádnivaló, szinte nincs olyan manikűr, amit ne lehetne megvalósítani a segítségével. Most azonban egy olyan trend bukkant fel vele kapcsolatosan, ami egyszerre borzolja a kedélyeket, és viszi a pálmát az új irányzatokban…

Hogyan is néz ki?

Az átlátszó zselé lényege a nevével ellentétben nem feltétlenül az, hogy egy áttetsző, erősítő réteg kerül a saját körmeidre, bár ezt a megoldást is sokan kedvelik. Ennek már eleve megvan az az előnye, hogy a segítségével remekül meg lehet erősíteni a saját körmöket, a végeredmény mégis teljesen természetes és a natúr.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Azonban amíg a saját köröm megerősítésének a lényege a láthatatlanság, addig a mostani zselé trend túlnyomórészt inkább a színekre, beépített elemekre, csillámokra alapoz.

A körömre úgy kerül a zseléréteg, hogy az feltűnő színekben pompázik, esetleg mintás, de eközben láttatni engedi alul a saját körmöket is. Ennek megfelelően az élénk, de áttetszős, tipikusan retró színek uralják a palettát, amik egyébként a divat világában is egyértelműen éreztetik hatásukat. Népszerű a sárga, a rózsaszín a világoskék, és ezek változatos kombinációja.

Legyen feltűnő az építés

Az áttetsző zselé trendnél a természetesség ellentettje hódít, a lényeg az, hogy látszódjon az építés és egyértelmű legyen: műkörmökről van szó. Ezt szerencsére nem nehéz kivitelezni, köszönhetően az áttetsző anyagoknak. A manikűrösnek csak arra kell figyelnie, hogy a saját körmöt kellően megrövidítse, formázza, majd erre a rövid és természetes alapra húzza fel a színes zselét.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Maga a folyamat tehát egyáltalán nem bonyolult és remek lehetőség azok számára, akik eleve rövid körmökkel érkeznek a szalonba, de szeretnének feltűnő, látványos és mindenekelőtt divatos manikűrre szert tenni. Ugyanakkor hosszútávon nem annyira praktikus ez a viselet, hiszen a zselét az újratöltés során nem szokták teljesen eltávolítani a körömről és a hosszát is csak annyira veszik vissza, amennyire muszáj, vagy amennyire a vendég szeretné. Ez az irányzat viszont megköveteli, hogy lehetőség szerint teljesen lekerüljön a zselé a körmökről, illetve minden egyes alkalommal újra és újra fel kell építeni a színes körmöket, ami idő- és pénzigényes folyamat.

Azért egyszer-egyszer, főleg a fülledt nyári bulik és nyaralások ideje alatt ez is beleférhet – feltéve, hogy szívesen követed az új irányzatokat és szereted a fiatalos trendeket.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást