Ez tökéletesen jellemzi a személyiséged a védikus horoszkópod szerint

Ez tökéletesen jellemzi a személyiséged a védikus horoszkópod szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ez tökéletesen jellemzi a személyiséged a védikus horoszkópod szerint

A védikus horoszkópodból az ebben az életben rád váró karmikus feladatodat is megismerheted. Ha kíváncsi vagy rá, olvasd el az erről írt korábbi cikkünket ITT.

A nyugati és a védikus rendszer különbsége

A nyugati és a védikus asztrológia egyik legfőbb különbsége, hogy az előbbi elsősorban a személyiségünkkel, karakterjegyeinkkel foglalkozik, amit a Nap határoz meg, a védikus horoszkóp viszont a Hold járását veszi figyelembe, ami az elmét, a szellemi és érzelmi jegyeket befolyásolja. Mivel az uralkodó bolygó eltér, a jegyek számítása is máshogy történik. Az alábbi táblázat segít eligazodni: 

CsillagjegyVédikus jegyváltás időpontjaNyugati jegyváltás időpontja
Kosáprilis 13-14. – május 13-14.március 21. – április 20. 
Bikamájus 13-14. – június 15-16.április 21. – május 20. 
Ikrekjúnius 14-15. – július 15-16.május 21. – június 21. 
Rákjúlius 15-16. – augusztus 16-17.június 22. – július 22. 
Oroszlánaugusztus 16-17. – szeptember 16-17.július 23. – augusztus 23.
Szűzszeptember 16-17. – október 16-17.augusztus 24. – szeptember 22. 
Mérlegoktóber 16-17. – november 15-16.szeptember 23. – október 23.
Skorpiónovember 15-16. – december 15-16.október 24. – november 22. 
Nyilasdecember 15-16. – január 14-15.november 23. – december 21. 
Bakjanuár 14-15. – február 12-13.december 22. – január 20.
Vízöntőfebruár 12-13. – március 13-14. január 21. – február 19. 
Halakmárcius 13-14. – április 13-14.február 20. – március 20. 

Mesha – Kos

Ambiciózus és erőteljes személyiséged van, amire rádob egy lapáttal, hogy kifejezetten független vagy. Megvan benned az a fizikai és mentális energia, aminek köszönhetően bármilyen problémás helyzetben megállod a helyed, társaságokban pedig általában te vagy a legdominánsabb személy. Hajlamos lehetsz arra, hogy gyorsan elveszítsd a türelmed, és a füllentés sem áll túlságosan messze tőled. Ami a szerelmet illeti, a kapcsolatok kezdetén nehezen engeded el a szabadságodat, azonban ahogy telik az idő, fokozatosan hűségesebbé válsz.

Vrishaba – Bika

A jegy szülöttei szép külsővel és jó személyiséggel lettek megáldva. Már a viselkedésedben is megmutatkozik, mennyire érzelmes típus vagy, és emiatt erősen kötődsz a szeretteidhez (barátokhoz és családtagokhoz egyaránt). Megvan a tehetséged a különböző üzletekhez, ugyanakkor hajlamos lehetsz a költekezésre is. Érzéki, fogékony és büszke lelked van, arra azonban érdemes jobban odafigyelned, hogy a dicséretek miatt ne legyél másokkal szemben lenéző. Hosszú utazás áll még előtted, amiben jó emberismerő készséged nagy segítségedre lesz majd.

Mithuna – Ikrek

Tele vagy spirituális energiával, és általában mindent alaposan kielemzel. Sok benned az ellentmondás, szinte mindent megkérdőjelezel, a véleményedet pedig akár egyik percről a másikra képes vagy megváltoztatni. Közel áll hozzád a művészet és az irodalom, ami nem meglepő, hiszen kifejezetten sokoldalú személyiséged van. Általában egyszerre két teljesen eltérő területen kötöd le magad: ez megnyilvánulhat hobbiban, vagy akár munkában is.

Igazi ékesszóló vagy, aki bármilyen kommunikációs helyzetben megállja a helyét humorérzéknek köszönhetően, e mellé pedig tájékozottság is társul. Azonban fel kell készülnöd arra, hogy életed minden területén nehézségekkel kell megküzdened; többek között a szexuális életedben tapasztalhatsz bizonyos problémákat.

Karkata – Rák

Jellemző vonásaid közé tartozik erős alkalmazkodóképességed, és a misztikus témák iránti érdeklődésed. Nagyobb és kisebb társaságokban egyaránt kiemelkedsz személyiségednek köszönhetően, életedre pedig nagy hatással vannak a szüleid. Rendkívüli tehetséged van a nyelvek tanulásához, úgyhogy erre a területre mindenképpen érdemes odafigyelned.

Érzékeny lelked van, akár egy reklámon képes vagy elpityeredni, ettől függetlenül azonban létezik a személyiségednek egy titkos oldala is, amit szinte senki sem ismer rajtad kívül. A házas életedre nagy figyelmet kell majd fektetned, ugyanis ezen a területen komoly problémákba ütközhettek.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást