Életmód / Ezotéria

Ő a tökéletes választottad: a horoszkópod elárulja, ki illik hozzád

Ő a tökéletes választottad: a horoszkópod elárulja, ki illik hozzád

Kos

A Kosok úgy esnek szerelembe, mint ahogy mások tejet vesznek a boltban: nem mérlegelnek sokat, és nem is szeretnek várni, ha valamit éreznek, akkor annak azonnal hangot adnak, de hevességük néha a kapcsolat rovására mehet.

A Vízöntővel, vagy a Mérleggel, akik megfontoltabbak, ugyanakkor képesek lépést tartani a Kosok heves természetével, tökéletes párt alkothatnak.

Bika

A Bikák keményen dolgoznak, és sokszor talán kicsit túlságosan is célorientáltnak tűnhetnek, de valójában igazi romantikus lelkek, akik számára mindennél fontosabb a családi boldogság.

Ezért a Rák kitűnő párjuk lehet, mert számára szintén fontos a családi béke, és ezért képes a saját igényeit háttérbe szorítani, de jó párost alkothat a Halakkal is, akik segítenek a Bikáknak, hogy megéljék az érzelmeiket.

Ikrek

Az Ikrek összetett személyiségét nem egyszerű dolog lekötni, sok minden érdekli, és ugyanannyira vágyik a változatosságra, mint a biztonságra és az állandóságra, így ideális párja lehet a Nyilas, aki hűséges és odaadó típus, ugyanakkor nem kötelezi el magát teljesen, mindig megtartja a szabadságát, így az Ikrek számára is mindig izgalmas társ marad, akiben bízni is tudnak.

Rák

A Rákok számára első a család, így egy, az otthoniakért keményen dolgozó Bika mellett megtalálhatják a számításaikat, közösen építhetik az elképzeléseiket.

Ideális társa lehet a Szűz is, mert nyugodt és kedves természet, és szintén képes keményen dolgozni, így megfelel a Rák szigorú elvárásainak, ugyanakkor észreveszi a kimondatlan vágyait, igényeit is a kissé befelé forduló jegynek.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást