Stílus / Divat

5 tökéletes szett, ha nyári esküvőre mész

Ha esküvőre vagy hivatalos, a legfontosabb szabály: ne öltözd túl a menyasszonyt. Akár kerti mulatságra, akár klasszikus, étteremben tartott, nagy vacsorás fogadásra, vagy egy kis családi szertartásra vagy hivatalos, ötletadó képeinkből inspirációt meríthetsz.

Modern, de elegáns

Az overallok visszatérésük óta gyakorlatilag minden divatterületre befészkelték magukat, és vannak elegáns darabok, amik akár egy esküvőn is megállják a helyüket.

Egy ilyen ruha üzenete egyértelmű: tiszteled a hagyományokat, de közben mégis a legfrissebb trendeket követed, és nem tagadod meg önmagadat.


Csodás minták 2015 nyárra a bloggerináktól


A félvállas megoldáshoz mindenképpen passzol egy szép nyaklánc, színben pedig érdemes valamilyen vidám nyári színben, de nem valamelyik rikító neon árnyalatban gondolkodni.

A mályva, a kék, a zöld, merészebbeknek esetleg egy sárga is jó választás lehet.

A kis koktélruha

Egy elegáns kis koktélruha lényegében bármilyen alkalomra jó választás, így akkor is bátran elindulhatsz benne, ha nem tudod, hogy a fiatal pár mennyire tervez elegáns esküvőt.

Biztos, hogy nem leszel benne túlöltözve, de nem is fogod slamposnak érezni magadat.

Az idei trendek jegyében nyugodtan válogass a virágos, mintás ruhák között, de maradj a finom pasztell, aqua árnyalatoknál, esetleg néhány mélyebb, sötétebb színnel vegyítve.

Olvastad már?  5 szuper mód, ahogyan tavasszal is felveheted a feketét

Ha mintás ruhát öltesz, akkor a kiegészítőid legyenek egyszínűek, hogy az összbenyomás elegáns maradjon.

Maxi szoknya, fehér blúz

Két klasszikus, ami tökéletes párosítást képez egy lazább, vidámabb, kötetlenebb esküvőre.

Egy kerti fogadásra is remek választás, mert melegebb, mint egy kis koktélruha, így a naplemente után sem fogsz fagyoskodni benne.

Ha kis létszámú, családias eseményre mész, az összeállítás ott is megállja a helyét, hiszen nem túl finomkodó, viszont néhány elegáns kiegészítővel stílusosabbá, karakteresebbé is teheted, így egy nagyobb fogadáson is megállja a helyét.

Midi szoknya

Nem mindenki van odáig érte, de a midi szoknya ismét a divathullámokon lovagol, és ami azt illeti, egy klasszikus, elegánsabb, de visszafogott esküvőre, például egy templomi szertartásra is tökéletes választás lehet.

A titok, hogy a felső rész mindenképpen szűkebb, testhez simuló fazon legyen – természetesen, ha a szertartás azt kívánja meg, ez is lehet teljesen zárt.

Ha csak egy egyszerűbb polgári szertartásra mentek, ami után nincs fogadás, akkor is jó választás ez az összeállítás, hiszen ekkor nem kell bulihoz öltözni, mégis illik elegánsan megjelenni.

Olvastad már?  1 garbó 7 outfit - így viseld a fekete garbót idén

Fagyalt színek finom muszlinon

Egy földig hulló, selyem vagy muszlin ruha mindig elegáns választás, és egy nyári esküvőre is könnyű, légies viselet.

A legfrissebb trendek jegyében érdemes könnyű fagylaltszínekből válogatnod, és a ruha valamelyik részére virágminták is kerülhetnek, hiszen ezek most reneszánszukat élik.

Egy ilyen ruhához nyugodtan választhatsz akár egy lapos talpú, színes szandált is, arra azonban idejében gondolj, hogy a finom árnyalatok csak a lebarnult bőrön mutatnak igazán jól, ezért erre nem árt felkészülni.