Ezért esik le a panír a csirkéről – és ahogyan tökéletes lesz

Ezért esik le a panír a csirkéről – és ahogyan tökéletes lesz

Címlap / Életmód / Táplálkozás / Ezért esik le a panír a csirkéről – és ahogyan tökéletes lesz

A rántott csirke az egyik legkönnyebben elkészíthető ebéd vagy vacsora. Gyors, laktató, finom, ráadásul szinte bármilyen körettel tálalhatjuk a rizstől a salátán át egészen a sült burgonyáig, de egy jó milánói csirkemell is remek opció lehet. A panírozás és a sütés megfelelő technikájának elsajátítása mégis bonyodalmakat okozhat. Ha pedig a panír leesik, közel sem lesz olyan ínycsiklandó a végeredmény. De miért van ez így, és mit tehetsz ellene? Bármilyen egyszerű receptből dolgozol – legyen az egy sörtészta, vagy a klasszikus, háromlépcsős rendszer a liszttel, a tojással és a morzsával – pillanatok alatt elkövethetsz olyan hibákat, amelyek miatt aztán nemcsak a rántott hús ropogóssága, de az ízélmény és a gusztusos tálalás lehetősége is odaveszik. Hogy ezt elkerüld, csak néhány egyszerű hibát kell észrevenned, és amint azokat korrigálod, máris isteni rántott csirkét fogsz sütni.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/5
Következő»

VIDEO Van egy sminktrükk, amitől nagyobb és igézőbb lesz a szemed

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!