A tökéletes fehérnemű kiválasztása a popsid formája szerint

A tökéletes fehérnemű kiválasztása a popsid formája szerint

Címlap / Stílus / Divat / A tökéletes fehérnemű kiválasztása a popsid formája szerint

Egy szép, esztétikus fehérnemű akkor is önbizalmat ad, ha egész este rajtad marad a ruhád. Még jobb lesz a helyzet, ha valóban olyan alsóneműt választasz, ami kiemeli a csodás domborulataidat, pláne akkor, ha szeretnéd elbűvölni a párodat…

Nagy popsira

A nagy popsit leginkább csak a nők utálják, a férfiak számára egyenesen érthetetlen okokból. Szerencsére az utóbbi időben egyre inkább hódít a hatalmasnak számító, kerek fenék, széles csípővel, úgyhogy ezt a típust egyáltalán nem kell rejtegetni.
A francia bugyi egyértelműen jól fog állni, hiszen összefogja azt, amit össze kell, miközben méreténél fogva nem tűnik óriásnak a hátsód.
A félfranciával is érdemes próbálkoznod, ez ugyanis sokak számára kényelmesebb viseletnek bizonyul, mint a francia, ráadásul még tovább kerekítheti az egyébként is vonzó látványt. 
 
A nagyon miniatűr bugyikat, túl apró tangákat inkább kerüld el, az említett változatok számodra sokkal jobban állnak.
Fekete-szürke: H&M, 1 790 Ft
Fekete, oldalt csipkés: s.Oliver, 4 200 Ft
Fehér, csipkével: Esprit, 6 900 Ft
Csipkés, hármas szettben: H&M, 1 990 Ft
Sötétkék: Esprit, 3 900 Ft

Kis popsira

A kis popsival szinte mindig együtt jár a kevésbé kerek és széles csípő, amit sok nő szeretne vonzóbbá varázsolni.
Erre a célra jól jönnek a hagyományos oldalpánttal, vagy a kicsit szélesebb anyagrésszel készült változatok, amik segíthetnek kerekíteni a látványon, emellett sokat dob az összhatáson egy kis rafinált csipkeberakás, vagy némi fodor.
Ami a fenekedet illeti, gyakorlatilag minden fazon jól fog rajtad mutatni, hiszen egy kis popsi is lehet formás. Választhatsz tangát, félfranciát, franciát, mi több, a hagyományos, ám újragondolt fazonok is remekül fognak állni.
Virágos francia: H&M, 1 490 Ft
Hagyományos, oldalt húzott: s.Oliver, 3 600
Tangák szettben: H&M, 2 990 Ft
Pöttyös, csipkefodorral: Esprit, 4 800 Ft
Fekete, csipkeberakással: Esprit, 3 900 Ft

Lapos popsira

A lapos popsi a legtöbb nő rémálma, s való igaz, a mai szépségideál inkább a nagyobbra, kerekebbre, mint a kisebbre, laposabbra szavaz.
Ha szeretnéd kompenzálni lapos fenekedet, válassz nagyon nőies, csipkével gondosan megbolondított bugyit. A kerekítő, ívelt félfrancia lesz a számodra legideálisabb, a francia sajnos hajlamos felhívni a laposságra a figyelmet, s a túl kicsi tanga is ezzel jár.
Választhatsz olyan alsóneműt is, amin hátul különféle anyagberakások, redők találhatók, esetleg ékszereket, masnikat dolgoztak rájuk a tervezők, hiszen ezek ugyancsak segítenek megbolondítani a végeredményt.
Rózsaszín, csipkés: H&M, 1 490 Ft
Sötétrózsaszín, hagyományos fazonú: s. Oliver, 3 600 Ft
Fekete, csipkeberakásos: Esprit, 5 400 Ft
Világos rózsaszín: H&M, 1 490 Ft
Kék, rózsaszín csipkével: s.
Oliver
, 3 600 Ft
Fekete, csipkés: Esprit, 4 500 Ft

Kerek popsira

Nagy szerencséd van, ha kerek a popsid, ekkor mérettől függetlenül gyakorlatilag bármit viselhetsz, a kedvesed minden bizonnyal el lesz ájulva a látványtól.
Amivel te csalhatsz kicsit a látványon, az az enyhén felfelé ívelő pánt, ami nem csupán még kerekebb formákkal, hanem hosszabbnak ható combokkal is megajándékoz. 
 
Persze ne ess túlzásba, ami néhány évtizeddel divat volt, az manapság inkább megmosolyogtató, de az aprócska csalást nem, csupán az optikai változást fogja észrevenni a partnered.
Tanga hármas szettben: H&M, 1 290 Ft
Virágmintás, hagyományos: s. Oliver, 3 900 Ft
Leopárdmintás: Esprit, 3 900 Ft
Bőrszínű, francia: H&M, 1 790 Ft
Pink: Accessorize, 1 800 Ft

Variálj a színekkel!

Ne feledd, a színeket és mintákat illetően az alsóneművel is lehet variálni. Az egyszínű, klasszikus pamut bugyik és a hódító csipkék mellett még nagyon sok lehetőséged van rá, hogy optikailag csalj a látványon. 
 
A harsány színek jól mutatnak a barna bőrön, ám felkeltik a figyelmet, így ha inkább elterelnéd a pillantásokat más felé, ne a bugyidra koncentráld az élénk árnyalatokat. A sok apró minta és a sötét színek karcsúsíthatnak, a nagyobbak pedig teltebbnek mutathatnak – ezeket a szempontokat is érdemes figyelembe venned a választásnál.

Függőlegesen csíkozott: Esprit, 4 500 Ft
Virágmintás félfrancia: H&M, 1 490 Ft 
Hagyományos virágmintás: s.Oliver, 3 900 FT
Hármas szett: H&M, 1 990 Ft

Nem vagy elégedett?

Nem feltétlenül az a megoldás, ha hatalmas bugyikba rejted el a hátsó feledet, hiszen ahogy azt írtuk, a lapos fenékre kifejezetten előnytelenül hathat egy francia bugyi.
Ha inkább csak sejtetnéd a vonalaidat, akkor olyan fehérneműt válassz, amire extraanyagként került egy kis fodor körbe. Ha kellően hosszú ez az anyag, akkor elrejti a feneked harmadát, így akár egy nagyon miniatűr szoknyára is emlékeztethet.
Ezen felül bevetheted a szexi hálóruhákat is, amik éppen oda terelik a figyelmet, ahová szeretnéd. Segítségükkel akár azt is megengedheted magadnak, hogy ne kelljen a bugyi levételével bajlódnotok…
Fekete hálóing: H&M, 5 990 
Pink hálóing: Esprit, 9 000 Ft 
Fekete franciák szettben: H&M, 2 990 Ft

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást