Teszteld! Érzelmileg mennyire megközelíthető a jelölted?

Teszteld! Érzelmileg mennyire megközelíthető a jelölted?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Teszteld! Érzelmileg mennyire megközelíthető a jelölted?

0%

Volt már rá példa, hogy a szerelmed megsértődött, elvonult, ha érzelmesebb témával hozakodtál fel nála?

Egyik nap láthatóan rosszkedvűen jön haza a szerelmed. Mikor megkérdezed, mi a baj, akkor ő:

Hogy érzed, vannak titkok a párkapcsolatotokban?

Egy konfliktus kezelése során melyik jellemző a szerelmedre az alábbiak közül?

Volt már rá példa, hogy elhangzott egy ilyen, vagy ehhez hasonló mondat nálatok? „Hagyjál már, mindent folyton túlreagálsz!”

Érzelmileg megközelíthetetlen a jelölted? Teszteld!
Érzelmileg megközelíthetetlen partnered van

Minden esély megvan rá, hogy a partnered érzelmileg megközelíthetetlen, bár egy kicsit enyhíthet a körülményen, ha még friss a kapcsolatotok. Ebben az esetben lehet, hogy még nem tudott melletted feloldódni, vagy még nem bízik benned annyira, amennyire szeretnéd. Régebb óta tartó kapcsolat esetében viszont sajnos biztosnak tűnik, hogy nem vagytok érzelmileg egy hullámhosszon. Az egymásra hangolódást pedig nehezíti, hogy amikor próbálsz ezen változtatni, zárt ajtókba ütközöl.
Változó, mennyire megközelíthető érzelmileg a partnered

Többnyire elzárkózik a mélyebb, érzelmesebb beszélgetések elől a partnered, azonban időnként megnyílik előtted és ez reményre ad okot. Nem vagyunk egyformák az érzelmeink kifejezését tekintve, tehát nem biztos, hogy arról van szó, a partnered teljesen megközelíthetetlen. Lehet, hogy csupán mások az igényeitek, amit persze jó lenne összehangolni annak érdekében, hogy mindketten egyformán bízhassatok a másikban.
Érzelmileg megközelíthető partnered van

Ritka az olyan férfi, aki érzelmileg annyira nyitott és megközelíthető, mint a te partnered. Közös nevezőn vagytok, minden esély megvan rá, hogy hasonlóan biztonságban érzitek magatokat egymás társaságában. Összedolgoztok és nem féltek beszélgetni az érzelmeitekről, miközben figyeltek arra, hogy ne bántsátok meg a másikat. Csak így tovább!

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást