Ezek az őszi színek állnak NEKED a legjobban. Teszteld!

Ezek az őszi színek állnak NEKED a legjobban. Teszteld!

Címlap / Stílus / Divat / Ezek az őszi színek állnak NEKED a legjobban. Teszteld!

Az idei divatszínek igazán különlegesek, ezért egész biztos, hogy te is találsz olyan árnyalatot, ami közel áll a szívedhez. De nem csak szimpla tetszés és stílus alapján válogathatsz, hiszen az is rengeteget számít, hogy az adott szín illik-e a személyiségedhez.

Töltsd ki a tesztünket és kiderült, milyen színek passzolnak hozzád igazán!

0%

Milyen programra mennél a legszívesebben egy randevú alkalmával?

Az alábbi italok közül melyiket választanád a legszívesebben?

Ha meglepetésről van szó, melyik ajándéknak örülsz a legjobban?

Milyen színvilág jellemző az otthonodra?

Az alábbi tulajdonságok közül szerinted melyik jellemző igazán a megjelenésedre?

Milyen őszi színek állnak a legjobban?
Klasszikus és tüzes nő
Olyan színek állnak igazán jól neked, amilyen te magad is vagy: egy tüzes, de klasszikus szépség. Nem kedveled a kirívó öltözködést, a túlzásba vitt mintákat, vagy éppen kiegészítőket, általában a „kevesebb több” alapelvet vallod a megjelenésedet illetően egyaránt. Legalább annyira fontosnak ítéled meg a fazont és az összképet, mint azt, hogy az adott szín jól is álljon. Ennek megfelelően az idei év divatszínei közül ismét az örök slágerekre fogsz majd voksolni: a feketére, a fehérre, a pirosra és a királykékre.
Kifinomult éjkirálynő
Téged leginkább a titokzatosság és a kiszámíthatatlanság jellemez, ezért aztán arra törekszel, hogy mindezt a ruháid, a megjelenésed is tükrözze. Szereted a sötét, határozott árnyalatokat, legalábbis alapvetően a kevésbé feltűnő tónusok határozzák meg a gardróbodat. Vonzó és érdekes nő vagy, aki ennek megfelelően nem szívesen öltözik túlságosan kihívóan, de mindig eléred, hogy felfigyeljenek rád ott, ahova csak beteszed a lábaidat. Ezek alapján az idei évben is inkább a határozott, de titokzatos színek után célszerű nyúlnod, úgy, mint a bordó, a sötétkék és természetesen a sötétlila.
A nőies, bohém hippie
Az életedben szereted a játékosságot, a változatosságot, igazi szabadszellemű nő vagy. Érdekelnek a művészetek, a különleges, feltűnő minták, egyedi anyagok és formák, ezt pedig tökéletesen tükrözi az öltözködésed. Mindig a vidám, feltűnő színek és élénk minták mellett teszed le a voksodat, hiszen úgy véled, az élet túl rövid ahhoz, hogy mogorva holmikba bújjunk. Te vagy az, aki mindig kitűnik a tömegből, ha egyedi viseletről van szó, de ez a legkevésbé sem zavar: kifejezetten szereted, ha a nőies, de mégis örökké fiatalos éned felkelti a figyelmet. A mogorva, sötét és őszi átlagviselet számodra szóba sem jöhet: te most is a pasztelles színek, a sárgák, a mályvák, a piros és az ultraibolya mellett fogsz voksolni.
A természetes föld-királynő
Az alaptermészeted kedves, bájos, és ez egyértelműen meglátszik az öltözködésedben is. Kedved a kényelmes, de azért nőies alapdarabokat, figyelemmel követed a divat újabb irányzatait is, de mindig inkább a szolidabb megoldások mellett voksolsz. Gond nélkül ráérzel, mi áll igazán jól neked, és ez a színek terén sincsen másként. Az idei kínálatban leginkább a természetes zöldek, barnák, rozsdás narancsok, a fűszeres alma mellett fogsz voksolni, hiszen ezek azok, amik összhangban állnak aktuálisan a környezetünkkel, és ez számodra kifejezetten fontos szempont.
Az élénk és vibráló nő
Szereted, ha formabontó lehetsz, az életedet úgy általában véve is, hát még az öltözködésedet! Kifejezetten keresed az egyedi darabokat, mert olyan ruhákat válogatsz szívesen magadnak, amiket nem mer akárki felvenni. Egy modern és egyedi vonalat képviselsz a személyiségedben és a megjelenésedben egyaránt, ezért a különleges darabokat a legtöbbször még különlegesebb színekkel kombinálod. Idén sincs ez másként! Bátran nyúlsz majd a violák, ultraibolyák után, de nem maradhat ki a lime, a palota kék, vagy éppen a tűzpiros sem a repertoárodból.

Oszd meg az eredményed:

Még több teszt? Ezeket neked ajánljuk:

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!