Ebből az 5 kérdésből kiderül, mit gondolnak rólad az emberek

Ebből az 5 kérdésből kiderül, mit gondolnak rólad az emberek

Címlap / Életmód / Lélek / Ebből az 5 kérdésből kiderül, mit gondolnak rólad az emberek

0%

Hogyan szoktál bemutatkozni?

Idegen társaságban vagy, és hirtelen beáll a kínos csend. Mivel próbálod megtörni a jeget?

Milyen gyakran találkozol új emberekkel?

Milyen gyakran szerzel új barátokat?

Milyen gyakran flörtösz?

Mit gondolnak rólad az emberek, amikor először találkoznak veled? Ebből az 5 kérdésből kiderül
Idő kell, hogy kiismerjenek

Mit gondolnak rólad az első benyomás alapján? Teszt

Te az a típus vagy, aki nem nyílik meg rögtön az első pillanatban, és az embereknek idő kell ahhoz, hogy kialakítsák rólad a véleményüket. Lehet, hogy érdemes lenne dolgozni kicsit az önbizalmadon vagy a kommunikációdon, de nincs azzal baj, ha te is vársz egy kicsit, mielőtt bizalmadba fogadnál valakit. Negatív benyomást biztosan nem teszel, azt pedig, hogy barátok lesztek-e valakivel, vagy egy húron pendültök-e, majd az idő eldönti.
Téged mindenki megjegyez

Mit gondolnak rólad az első benyomás alapján? Teszt

Igazi mókamester vagy, olyan karakteres személyiséggel, amit mindenki azonnal megjegyez. Az emberek azt gondolják rólad, hogy határozott véleményed van, nyílt és őszinte vagy, ami valakinek szimpatikus, valakinek nem, de az biztos, hogy mindenki azonnal észreveszi. Vigyázz, mert vannak olyan helyzetek, amikor a kevesebb néha több, de azért ne akard megváltoztatni önmagadat. Lehet, hogy lesz, akinek nem tetszik, hogy ilyen vagy, de velük valószínűleg amúgy sem jönnél ki túl jól – legalább nem vesztegetitek egymás idejét.
Barátságtalanabbnak tűnhetsz, mint amilyen vagy

Mit gondolnak rólad az első benyomás alapján? Teszt

Lehet, hogy te nyitott vagy az emberek felé, szívesen töltöd az idődet társaságban és másokat is meghallgatnál, de nem biztos, hogy az embereknek is ez a kép rajzolódik ki rólad. Talán csak kicsit bizonytalan, bizalmatlan vagy, de ne ess kétségbe, hiszen az első benyomás nem minden. Aki energiát fektet abba, hogy jobban megismerjen, az meg is fog kedvelni, ha pedig egy kicsit többet mosolyogsz, az első benyomás is kedvezőbb lehet rólad.

Oszd meg az eredményed:

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást