Teszteld! Milyen szexpraktikát érdemes kipróbálnotok?

Teszteld! Milyen szexpraktikát érdemes kipróbálnotok?

Címlap / Szerelem / Szex / Teszteld! Milyen szexpraktikát érdemes kipróbálnotok?

0%

Az alábbiak közül szerinted mi hiányzik a legjobban a szexuális életetekből?

Mit szólna a partnered, ha közölnéd vele, hogy kipróbálnál valamilyen szexuális játékszert vele?

Elképzelhetőnek tartod, hogy „besegíts” a partnerednek annak érdekében, hogy több orgazmusod legyen?

Az alábbiak közül mi okozná neked a legnagyobb örömöt?

Melyik fantázia izgat fel a legjobban az alábbiak közül?

Miért várod az alábbiak közül leginkább az együttléteiteket?

Mennyire fontos neked, hogy sokszor bújjatok ágyba?

Milyen szexpraktikát érdemes kipróbálnotok? Töltsd ki a tesztet és kiderül!
Szex egy extrémebb helyen

Talán eddig nem tudatosítottad magadban, de a teszt alapján nagyon úgy tűnik, hogy vonzanak a különlegesebb helyszínek, az izgalmasabb körülmények és izgat a lebukás esélye. Persze, nem árt óvatosnak lenni ezzel a kívánalommal, hiszen akár törvénybe is ütközhet a tervetek, de azért nem kell teljesen lemondanotok róla. Új és izgalmas helyszín lehet egy bérelt házikó az erdő közepén, sok-sok ablakkal, de bérelhettek olyan lakosztályt, amihez jakuzzi, szauna is jár.
Egy segédeszköz kipróbálása

Számodra nagyon lényeges az orgazmus átélése a szex során – bátran mondhatjuk, ezt mindenki megérti. Az örömszerzés az együttléteket tekintve alapvető és miért ne használnánk ki, hogy a nők gond nélkül eljutnak a csúcsra akár több alkalommal is? Nem csoda, hogy ennek tükrében izgatóan hat rád a gondolat, hogy esetleg egy segédeszközt is bevessetek az együttlétek során. A legtöbb férfinak ezt egy kicsit óvatosan kell beadagolni, a lényeg, hogy véletlenül se érezze azt a partnered, hogy nem nyújt eleget. Ha viszont ez a tévhitet sikerül eloszlatni, az új távlatokat nyithat meg előttetek!
Egy izgalmas szex-kihívás

Alighanem sok mindent kipróbáltatok már az ágyban, talán ezért is van az, hogy számotokra a leginkább egy szex-kihívás hozhat változatosságot a hálószobába. Az interneten is találtok ilyen listákat, de akár társasjátékokat is vásárolhattok a témát illetően. Választhattok egy-egy napi, vagy heti, sőt, akár egy egész hónapos kihívást is. Az biztos, hogy mire a végére értek, egészen új oldalát fedezitek fel egymásnak – jó eséllyel saját magatoknak is.

Oszd meg az eredményed:

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást