TESZT: Milyen hálószoba illik hozzád a leginkább?

TESZT: Milyen hálószoba illik hozzád a leginkább?

Címlap / Otthon / Dekor / TESZT: Milyen hálószoba illik hozzád a leginkább?

De melyik az a stílus, ami leginkább illik a személyiségedhez? Ha nem vagy biztos benne, válaszolj az alábbi néhány kérdésre, és meríts inspirációt a teszt eredményéből!

0%

Mennyit lustálkodsz ébredés után, mielőtt tényleg kikelsz az ágyból?

Kivel osztod meg a hálószobádat?

Válassz egy színcsaládot!

Mi az utolsó dolog, amit lefekvés előtt csinálsz?

Mi az, amitől nem tudsz nyugodtan aludni?

Milyen hálószoba illik hozzád? Töltsd ki tesztünket, és megtudhatod!
Romantikus hálószoba

Nem félsz megmutatni az érzékeny oldaladat, és ez az otthonodon is meglátszik, ahol finom pasztell színek, puha anyagok és kellemes világítás mellett érzed magadat a legjobban. A hálószobád egy igazi szentély, ahová jól esik este nyugovóra térni, de ahol ugyanakkor energikusan ébredhetsz, és azonnal jó kedvre derülsz a kedves színektől és a kedvenc tárgyaidtól. Hajlamos vagy az apró dekorációk felhalmozására, ezért arra érdemes odafigyelned, hogy a hálószobád ne legyen túlzsúfolt, mert az akadályozza a nyugodt pihenést.
Klasszikus, elegáns hálószoba

Nem szereted a szélsőségeket, a gyakorlatiasság és a nyugalom jellemez. Ugyanez jelenik meg a hálószobádban is, ahol mindennek megvan a maga helye, és finoman bánsz a dekorációval is. Színek terén a szürke, a kék és a föld árnyalatai illenek legjobban a hálószobádba, mert ezek segítik a pihenést és a lelassulást. Mivel ébredés után nem szeretsz sokáig a hálóban lustálkodni, nem halmozol párnahegyeket az ágyadra; az a legfontosabb, hogy néhány gyors mozdulattal a hálószobád rendezett legyen, és te is elkezdhesd a napodat.
Kényelmes, kuckós hálószoba

Te az a típus vagy, aki képes egész napokat is az ágyban heverészni, és szereted tökéletes kényelemben és biztonságban érezni magadat a hálószobádban. Visszafogott, diszkrét színeket használsz, az anyagokkal viszont nem fukarkodsz, mindennek puhának és selymesnek kell lennie. Álmaid hálószobája nem csak az alvásra tökéletes hely, de arra is, hogy az ágyban fekve megnézd a kedvenc filmedet, olvasgass egy jó könyvet, megidd a reggeli kávédat, vagy ott töltsd az egész vasárnap délelőttöt… esetleg a délutánt is.

Oszd meg az eredményed:

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást