Mennyire tudsz flörtölni? Töltsd ki a tesztünket és kiderül!

Mennyire tudsz flörtölni? Töltsd ki a tesztünket és kiderül!

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Mennyire tudsz flörtölni? Töltsd ki a tesztünket és kiderül!

A flört nem mindenkinek megy könnyen: van, aki túl nyilvánvaló, mások viszont nehezen veszik rá magukat, hogy megszólítsák a kiszemeltjüket. A következő tesztből kiderítheted, hogy mennyire vagy profi flörtölő.

0%

Éppen egyedülálló vagy, és szórakozni készültök a barátnőiddel egy hangulatos helyre. Úgy érzed, már készen állsz egy kapcsolatra – milyen ruhát veszel fel?

Egyedül sétálsz hazafelé a munkádból, amikor egy csapat férfi érezhetően bámulni és füttyögni kezd utánad – hogyan reagálsz?

Hogyan nyitsz meg egy beszélgetést, ha neked kell kezdeményezned?

Mennyi időnek kell eltelnie, hogy megszólíts valakit, aki tetszik neked?

Valaki, aki számodra is vonzó, egyértelműen flörtölni kezd veled. Hogyan reagálsz?

Be szoktak válni a praktikáid, mikor flörtölni próbálsz? Észrevesz a kiszemelted, ha megpróbálod felkelteni a figyelmét?

Mennyire tudsz flörtölni? Töltsd ki a tesztünket és kiderül!
Néha túlságosan is egyértelmű vagy

Elvitathatatlan, hogy ismered a flörtölés minden csínját-bínját, tökéletesen tisztában vagy azzal, hogyan hívd fel magadra a figyelmet – beleértve a megjelenésedet és a viselkedésedet egyaránt. A flörtölés szerves részét képezi a mindennapjaidnak, nagyon fontos számodra, hogy rendszeresen visszaigazolást kapj a környezetedből. Ezt könnyen bezsebeled az utcán éppúgy, mint a munkahelyeden, vagy éppen a táncparketten. Sajnos hajlamos vagy rá, hogy kicsit túlzásba ess a flörtöléssel, és a nyitottságodat sokan közönségességként értékelik, még ha ennek nem is feltétlenül van alapja. Ha mindig ennyire nyitott lapokkal játszol, akkor megeshet, hogy a férfiak nem értékelnek úgy, ahogy kellene, vagy legalábbis mást feltételeznek rólad, mint ami a valóság.
Remekül egyensúlyozol

Nagyon egyensúlyozol a két véglet között, mondhatjuk, hogy tökélyre fejlesztetted az ismerkedést. Nem esel túlzásba, tehát nem érzik azt a környezetedben élő férfiak, hogy könnyen megkaphatnának, ugyanakkor kellően nyitott és kacér vagy ahhoz, hogy különösen érdekesnek találjanak, és igyekezzenek meghódítani. A flörtölésre egyfajta ártatlan játékként tekintesz, aminek nem mindig van konkrét célja, ezért nem zárkózol el teljesen előle akkor sem, ha párkapcsolatban élsz. Ám ekkor már meghúzod azt a határt, amit szükséges, és ha muszáj, egyértelművé teszed, hogy a kedvességed és nyitottságod hátterében ezúttal nincsen komoly szándék.
Egyáltalán nem vagy kezdeményező

Akár önbizalomhiány végett, akár azért, mert szerinted az összes lépést a férfiaknak kell megtenniük, egyáltalán nem vagy kezdeményező, ha flörtölésről van szó. Persze azzal semmi gond nincs, ha nem játszol azonnal nyílt lapokkal, hiszen így éppen az ismerkedés legjobb része veszne el: az izgalom. Azonban a túlzásba vitt titkolózással és a flörtölés hiányával azt sugallhatod, hogy egyáltalán nem is érdeklődsz a másik iránt. Azzal, hogy időnként visszaigazolást adsz, még nem veszed el az ismerkedés varázsát, és fontos tudnod, hogy nem leszel közönséges, vagy könnyen kapható attól, hogy magadtól kezdesz el pl. szemezni valakivel, aki szimpatikus számodra. Bátorság!

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!