Ez az ország illik a stílusodhoz! Ebből a tesztből kiderül

Ez az ország illik a stílusodhoz! Ebből a tesztből kiderül

Címlap / Életmód / Lélek / Ez az ország illik a stílusodhoz! Ebből a tesztből kiderül

Temperamentumos vagy, mint egy olasz díva, kifinomult, mint egy francia nő, vagy netán rejtélyes, mint egy angol kisasszony? Tesztünkből most megtudhatod, melyik ország passzol leginkább a személyiségedhez.

0%

Melyik tulajdonság jellemző rád leginkább?

Milyen pasit képzelsz el magad mellé?

Melyik a kedvenc évszakod?

Az alábbi ételek közül melyiket preferálod?

Melyik programlehetőséget választanád?

Milyen az öltözködési stílusod?

Melyik hírességgel találkoznál legszívesebben?

Melyik virágot választanád?

Hol szeretnél élni a jövőben?

Válassz egy színt!

Teszt: Melyik ország passzol legjobban a stílusodhoz?
Amerika

Irány Amerika, a lehetőségek hazája! Egyértelmű, hogy nagyvárosi lánynak születtél, így kifejezetten kínzás lenne téged bezárni egy kis faluba. Nyitott vagy a világ és az emberek felé, percek alatt a társaság középpontjává válsz, mivel az emberek imádják a sugárzó személyiségedet. Leginkább Amerikára jellemző ez a nyitottság és életkedv, így nem lepődnénk meg, ha a jövőben ott próbálnál szerencsét.
Franciaország

Te aztán nem adod könnyen magad senkinek, akár egy francia nő! Igazi gyémánt vagy, akit lehetetlenség az első randi alkalmával megfejteni, így teljesen az ujjaid köré csavarod a férfiakat. A stílusodat leginkább a kifinomultság jellemzi, szereted a minőséget az élet minden területén. Egy hangulatos, francia belvárosi lakás tökéletes választás neked, ahonnan csak pár lépésre van a kedvenc kávézód.
Olaszország

Ízig-vérig nő vagy, és nem félsz konfrontálódni senkivel. Ha bárki egy rossz szót szól rád vagy a szeretteidre, az megnézheti magát.
Az olasz nők tanulhatnának tőled! Heves vagy, amit a pasik imádnak, így szinte biztos, hogy egy ugyan ilyen temperamentumos férfit kapsz majd magad mellé. Szeretsz dolgozni, de neked a kényelem sokkal előrébb van a prioritási sorrendedben, mint a munka. Különben is, egy jó kiadós ebédszünet nélkül nem telik jól egy nap sem. Te legbelül biztos olasz vagy.
Anglia

Hűvös és hideg vagy olykor, akár Anglia, de ez ne tévesszen meg senkit, mert belül nagyon is lágy a szíved, és vágysz a romantikára. Mindig is kilógtál a sorból, de ettől lettél igazán egyedi. Korántsem vagy „tucatlány”, szereted a nem mindennapi szetteket és az a jó hírünk neked, hogy Angliában vannak Európa legjobb second-hand üzletei. Neked már ezért maga lenne a földi paradicsom, ráadásul imádod az esőt, így te biztos, hogy soha nem panaszkodnál az időjárás miatt. Egy jó film és egy forró ital mindig meghozza a jókedvedet.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!