Biztos, hogy jó szakmát választottál? Ebből az 5 kérdésből kiderül

Biztos, hogy jó szakmát választottál? Ebből az 5 kérdésből kiderül

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / Biztos, hogy jó szakmát választottál? Ebből az 5 kérdésből kiderül

De te vajon jó pályán mozogsz? Töltsd ki a tesztünket, és megmondjuk, hogy szerintünk miben lehetsz a legsikeresebb!

0%

Hogy szeretsz a legjobban dolgozni?

Hogyan közelíted meg elsősorban a problémákat?

Mi a legfontosabb számodra a munkádban?

Mi a munkahelyi rémálmod?

Az alábbi helyzetek sokakat feszélyeznek. Melyik az, ami téged a legkevésbé zavar, vagy egyenesen élvezed is?

Biztos, hogy jó szakmát választottál? Ebből az 5 kérdésből kiderül
Művészi terület

Lehet, hogy mindig is voltak ilyen irányú ambícióid, de talán a biztosabb megélhetés vagy az önbizalomhiány miatt másik pályát választottál. Pedig minden esélyed megvan arra, hogy egy művészi területen sokkal nagyobb sikereket érj el. Legyen szó zenéről, képzőművészetről, színészetről vagy akár írásról, jó eséllyel megtalálhatod itt a számításaidat.
Nem kell feltétlenül holnap kilépned a munkahelyedről, de talán itt az ideje, hogy egy új hobbit próbálj ki, ami közel áll a szívedhez, és aztán ki tudja, mit hoz majd a jövő.
Műszaki terület

Sok nő ódzkodik a férfiak uralta műszaki területektől, pedig neked minden képességed megvan ahhoz, hogy itt is sikereket érj el. Az analitikus, világos gondolkodás nem lehet a nem kérdése. Ha mindig is vonzott ez a terület, lehet, hogy itt az ideje elkezdeni képezni magadat, mert értékes és hasznosítható tudásra tehetsz szert, logikádnak, képességeidnek és szemléletednek köszönhetően pedig olyan munkaerő lehetsz, akit a cégek hajlandóak busásan megfizetni.
Menedzsment

Nem csak a magad életét sikerül remekül megszervezned, másokat is ügyesen tudsz a cél felé irányítani. Ráadásul értesz az emberek nyelvén, tudod, hogyan kell motiválnod őket, így arra is találsz módot, hogy mindenkit a magad oldalára állíts, és a konfliktusok elsimításában is verhetetlen vagy. A menedzsment vagy a coaching, esetleg az oktatás területén érhetsz el kimagasló sikereket, de különösen fontos számodra, hogy olyan területen dolgozz, ahol mindig új kihívásokkal kell szembenézned, különben könnyen belefásulsz a munkába.

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást