TESZT: Idősebb, vagy fiatalabb partner való hozzád?

TESZT: Idősebb, vagy fiatalabb partner való hozzád?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / TESZT: Idősebb, vagy fiatalabb partner való hozzád?

0%

Hogyan szereted tölteni a hétvégéket?

Az alábbiak közül milyen tulajdonságokat tartasz igazán fontosnak egy férfiban?

Szerinted fontos, hogy tartalékoljunk a nyugdíjas éveinkre?

Milyen számodra egy tökéletes nyaralás?

El tudod képzelni családalapítás nélkül az életedet?

Számodra gond, ha a partnered nem túl érett érzelmileg?

Szerinted hosszútávon, évtizedek után mi határozza meg a kapcsolatot?

El tudod képzelni, hogy egyéjszakás kalandokban veszel részt?

Milyen számodra egy ideális randevú?

Idősebb, vagy fiatalabb partner való hozzád? Teszteld!
Idősebb pár való hozzád

Valószínűleg mindig is idősebb partnereid voltak és egyértelmű, hogy ők passzolnak hozzád jobban. Minden bizonnyal érettebb a gondolkodásod, felnőttesen láttad már akkor is a dolgokat, amikor a korod ezt még nem indokolta. Jobban megérted magadat az idősebbekkel, vagy legalább a korodbeliekkel, a fiatalabbakkal kicsit nehezebben veszed fel a ritmust. Olyan tulajdonságokat részesítesz előnyben, amik inkább az érettebb férfiakra jellemzőek, számodra ők testesítik meg az ideális partner-jelölteket.
Veled egyidős partner passzol hozzád

Te az aranyközépúton érzed jól magadat, valószínűleg volt idősebb és fiatalabb partnered egyaránt. Ennek oka az, hogy alapvetően a korodbéli férfiakkal jössz ki jól, ők azok, akik valóban passzolnak hozzád. A közös érdeklődési körök, a hasonló problémák, dilemmák mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a saját korosztályodat érzed a magadénak. Ez nem azt jelenti, hogy egy idősebb, vagy éppen fiatalabb partnerrel ne találnád meg az összhangot, csupán azt, hogy a korodnak megfelelő az érdeklődésed – és ez lényeges szempont az ideális jelölt esetében is.
Fiatalabb pár való hozzád

Jobban érzed magadat akkor, ha egy fiatalabb, vidámabb és néha kicsit bohémabb partner van az oldaladon. Talán úgy véled, hogy az ilyen jelöltek téged is tovább fiatalítanak, vagy egyszerűen csak azok közé tartozol, akik sosem öregszenek meg. Nem veszed olyan őrült komolyan az életet, szereted a szórakozást, a vidám dolgokat, a pörgős éjszakákat és a lazítást. Nem akarod mindenáron erőltetni a szoros kötelékek kialakulását, gyakran hagyod magadat sodródni az árral. Ennek eredménye is az, hogy inkább a fiatalabb férfiak mellett találod meg a boldogságodat.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást