Teszt: Melyik film főhősnője lehetnél személyiséged alapján?

Teszt: Melyik film főhősnője lehetnél személyiséged alapján?

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Teszt: Melyik film főhősnője lehetnél személyiséged alapján?

Filmnézés közben mindenki elkalandozik. Egy jól elkészített film, ami még érzelmileg is jól fel van építve, akarva-akaratlanul olyan érzéseket generál bennünk, hogy néhány pillanatig egy-egy karakter helyébe képzeljük magunkat. Most kiderítheted, kit helyettesíthetnél a filmvásznon.

Hogyan festene az életed egy romantikus filmben?

Mit gondolsz, hogyan látnak téged az emberek?

Milyen dolgok fontosak számodra egy párkapcsolatban?

Szerinted miért olyan nehéz manapság a párkeresés?

Mi kell a Nőnek?

Teszt: Életed a filmekben. Melyik alkotás főhősnője lennél?
Bridget Jones

Úgy tűnik, nagyon is sok közös van bennetek Miss Jones-al, nem véletlen talán, hogy annyira szimpatikus karakter számodra. Bár az élete korántsem úgy alakul, ahogy a társadalmi normák elvárnák, egy kicsit szerethetően szerencsétlen is, de tény, hogy a legjobb pasik buknak rá. A szíve is a helyén van és egyáltalán nem baj, hogy kicsit későn érő típus. Pontosan ismeri magát és tudja, hogy kit enged be az életébe és kinek int búcsút. Soha ne feledkezz meg arról, hogy az igazán jó dolgokra megéri várni!
Rose

Párszor már elképzelted, ahogy a te kezedet fogja Leo a hajón, miközben delfinek úszkálnak alattatok? Örülünk, mert tökéletes főhősnője lennél a Titanic-nak. Imádod a romantikát és igenis kiállsz a régi értékek mellett, miszerint egy férfinak kötelessége meghódítania a nőt. Nehezen kapható vagy, akárcsak Rose, de csak addig a pontig, amíg rá nem jössz, hogy valaki nagyon különlegeset sodort az utadba a sors. Onnantól kontrollt veszítesz és csak átadod magad a szerelemnek. Nem bánod, ha törékeny, sebezhető nőként vagy jelen a kapcsolatban, sőt kifejezetten élvezed, ha van a közeledben egy lovag, aki mindig megmenthet.
Andie

Örök klasszikus a Hogyan Veszítsünk El Egy Pasit 10 Nap Alatt és nem csak a szexi Matthew McConaughey miatt. Andie, akárcsak te, egy független, okos, szexi és humoros nő, akiért minden pasi bolondul, pontosan azért, mert nem egy bólogató kiskutya, akinek nincsenek önálló gondolatai. Biztosan nem esel kétségbe attól, ha valamit egyedül kell véghez vinned és bizony nem egyszerű olyan pasit találnod, aki nem elnyomni akar, hanem büszke arra, aki vagy és, amit el szeretnél érni. Valószínű nem anyaként és háziasszonyként fogsz kiteljesedni az életben, de nem is kell mindenkinek ezt az életet élnie. Csak így tovább! Valósítsd meg az álmaidat!
Lou Clark

Bár a film maga roppant szomorú, Lou Clark gondoskodik arról, hogy azért legyen okunk nevetni is. Egy igazi bohókás, életvidám nő, aki már a puszta jelenlétével is gyógyít másokat, akit sokkal jobban érdekel a tartalom, mint a borító. Valószínű ezért lennél tökéletes szereplője a Mielőtt Megismertelek c. filmnek. Képes vagy meglátni az emberek valódi szépségét és nem pusztán a külső alapján megítélni másokat. Téged biztosan nem lehet levenni a lábadról egy szépen belőtt séróval, kockás hassal, vagy egy jó autóval. Mert tudod, hogy ezek mit sem érnek, ha valaki nem ragyog belülről is.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!