Így tedd hordhatóvá a rövid felsőket

Így tedd hordhatóvá a rövid felsőket

Címlap / Stílus / Divat / Így tedd hordhatóvá a rövid felsőket

A 2012-es divatban megjelentek a rövid topok, amelyek valljuk be őszintén, kevés nőnél fognak behódolni, részben a fizikai adottságok, részben a nem eléggé bevállalós magyar ízlés miatt. Lássuk mégis, hogyan és milyen formában válnak hordhatóvá a “köldökvillantó” topok!

Rövid top derékban áttekerhető megkötővel

Ezekben a felsőkben az a nagyszerű, hogy további centimétereket rejthetünk el a kivillanó hastájékból a megkötő segítségével. Hordjuk magasított derekú szoknyával vagy nadrággal.
Blumarine tavasz/nyár 2012

Ha lent villantunk, fent ne villantsunk

Azért félünk egy rövid top viselésétől, mert sokat megmutat felsőtestünkből. Azonban, ha egy nyakánál zártabb darabot választunk, kompenzáljuk a hasi rész merészségét. Ne feledjük, a magasított derekú szoknya vagy nadrág kötelező hozzá!
Aquilano tavasz/nyár 2012

Természetes viselet, ha strandról van szó!

Amikor üdülőhelyen vagy strandon vagyunk, a bikinifelsőket vagy rövid topokat bátran hordhatjuk egy könnyű blézer alá.
Magasított derekú rövidnadrággal és színes kiegészítőkkel csodásan mutat majd!
Burrows tavasz/nyár 2012

Sejtelmes háló alatt

Egy szexi melltartószerű top visszafogottabbá válik, ha egy enyhén áttetsző felsőt is ráveszünk. Nagyszerű parti öltözet a forró nyári estékre!
CNC tavasz/nyár 2012

Fodros változatok

Igazi dögös csajos hatást kelthetünk egy rövid fodros felsővel, ráadásul ebben a dekoltázst takaró formában “tömöttebbnek” és kevésbé hivalkodónak tűnik, mint a melltartószerű változatok. Hordjuk könnyed anyagú szoknyával vagy nadrággal!
Fisico tavasz/nyár 2012

Mellények

Ha túl merésznek érezzük rövid felsőnket, kapjunk elő egy hozzá illő mellényt! Ettől magabiztosabbnak fogjuk érezni magunkat.
Gasperi tavasz/nyár 2012

Ingek alá

A könnyű nyári ingek szexibbek és egyedibbek, ha mélyen dekoltáljuk őket és rövid bikini felsőkre emlékeztető topokat hordunk alájuk.
Iceberg tavasz/nyár 2012

Rövid ingek

Legutóbb a 80-as és 90-es években voltak divatban a derékban megköthető ingek, idén azonban újra trendet harcoltak ki maguknak!
A rövid felsők talán leghálásabb változatai ezek az ingek, hisz pontosan olyan magasságban köthetjük meg, amely számunkra a legelőnyösebb. Hordjuk magasított alsókkal!
Jo No Fui tavasz/nyár 2012

Mélyen dekoltált pólók alatt

Igazán nőies és szexi, ahogy a mély dekoltázs alatt melltartószerű top villan ki. Hordjuk bátran, hisz majd minden takarásban van, mégis rendkívül vonzó!
Gasperi tavasz/nyár 2012

Blézerek alatt

Ahogyan a mellények, úgy a blézerek is biztonságos takarást biztosítanak, mégis az ilyen öltözet sejtelmesen szexi attól, ami a blézer alatt lehet!
Kenzo tavasz/nyár 2012

Elegáns viseletekhez is

Azok a nők, akik nem zárkóznak el attól, hogy kicsit többet megmutassanak magukból, elegáns dekoltált topok alá is bátran válasszanak melltartószerű felsőket! Magasított derekú szoknyával és magassarkúval az igazi!
Mouret tavasz/nyár 2012

Kényelmes sportos szereléshez

A kényelmet kereső lányoknak ideális választás egy bő rövidebb derekú top, sportos csípőnadrággal.
Paul & Joe tavasz/nyár 2012

Fűző-stílusú csodák

A rövid topok közül nagy trendnek örvendenek a kosaras melltartórésszel rendelkező, fűzőre emlékeztető felsők. Ezeket hordjuk A-vonalú, magasított derekú miniszoknyával. Igazi nyáriasan szexi öltözet!
PPQ tavasz/nyár 2012

Csipkével díszített

A rövid topok egy elegáns változata a csipkével szegélyezett típus. Magasított derekú alsóval és blézerrel vonzó koktélöltözet is válhat belőle!
Emilio Pucci tavasz/nyár 2012

Parti öltözetek

A bulizós estéken kicsit több is megvillanhat a megszokottnál, ezért ilyenkor kipróbálhatunk egy áttetsző felső alá vett egyenes szabású melltartó-topot.
CNC tavasz/nyár 2012

Estélyi öltözetekhez is

És igen, a legmeglepőbb fordulat, hogy ezek a merész felsők akár estélyi ruhákhoz is csodásan passzolnak. Egy áttetsző hálós top alatt, egy lágyan aláhulló hosszú szoknyával elragadó szerelést kölcsönöz viselőjének!
Carlos Miele tavasz/nyár 2012

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást