5 tavaszi szett nőkön, amire egész télen vártak a férfiak

5 tavaszi szett nőkön, amire egész télen vártak a férfiak

Címlap / Stílus / Divat / 5 tavaszi szett nőkön, amire egész télen vártak a férfiak

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk. Bár még elkél egy-két vastagabb pulcsi, már érezni lehet a levegőben a tavasz illatát. És a férfiaknak ez egyet jelent azzal, hogy bizony a nőkön csökken a ruharéteg. Előkerülnek a szekrényből a szép, tavaszi ruhák, a szandik, no meg a színes kiegészítők. És most megmutatjuk neked, hogy miért a tavasz a legalkalmasabb évszak a csábításra.

Színes, könnyed ruhák

Azt már számos cikkünkben bebizonyítottuk neked, hogy a férfiaknak nincs szebb látvány egy női mosolynál, de legalább ennyire szeretik, ha színeket is viselünk. A kettő együtt pedig igazi aduász lehet a kezedben.

Divat szempontjából a tavasz a legideálisabb évszak, itt bátran próbálgathatunk különböző stílusokat, hiszen még nincs annyira meleg, hogy csak egy laza ruhát tudjunk elviselni magunkon és már kezdünk megszabadulni az egyhangú télikabátunktól is.

Ideje tehát elővenned a kis mintás tavaszi ruháidat, mert a pasik már alig várták, hogy láthassanak benne.

 

Kivillanó részek

Az a jó a tavaszban, hogy, mint azt már korábban említettük, akár egyik napról a másikra változtathatsz stílust. Ami, viszont mindig nyerő lesz, az a sportosan elegáns vonal. Nem tudjuk te, hogy vagy vele, de mi már alig vártuk, hogy elővehessük a fehér sportcipőnket, amit akár kosztümmel is bátran kombinálhatsz.

Idén tovább folytatódik a magasított derék őrület, így egy ilyen nadrággal és egy crop toppal is igazi bombázó leszel majd. Ehhez pedig egy laza kabát és máris stílusikonként járhatsz az utcán. Ha ennél még merészebbé szeretnéd tenni a szettedet, akkor bátran told le a válladról a kabidat, így nem csak, hogy szuper laza leszel, de garantáltan megszépíted a veled szembejövő férfiak napját.

Melyikük tudna ellenállni egy csupasz női vállnak?

 

Stílusos kiegészítők

Alapvetően a férfiak szeretik a stílusos nőket, akik értenek a divathoz és nem félnek kísérletezni ezen a téren. Sőt, kifejezetten keresik az igazi egyéniségeket, akik nem olvadnak bele a tömegbe, hanem mernek kilógni onnan. Ehhez pedig tökéletes eszköz lehet számodra egy-két kiegészítő.

Sok nő például kifejezetten ódzkodik a kalapoktól, mert túl feltűnő és nem tudja semmihez sem elképzelni, pedig számtalan összeállításhoz felhasználhatod, ráadásul szuper egyedivé teszi a megjelenésedet. Legközelebb, mikor a tükör előtt állva azon agyalsz, hogy bevállald e, egyszerűen csak kapd fel és próbáld ki a férfiakra gyakorolt hatását.

Valami maxi

Mi is imádjuk a maxi ruhákat, így külön öröm számunkra, hogy a férfiak is odáig vannak érte. Egy szép maxi ruha gyönyörű alakot tud csinálni, ha a megfelelő fazont és hosszt eltalálod, de legalább ilyen jól tud működni egy kezes-lábas is.

A lényeg, hogy találd meg azt a szabásvonalat, ami előnyösen vág el és, ami szépen kihangsúlyozza a fenekedet.

Ne feledd, nincs mit rejtegetned, így bátran válassz olyan darabot, ami követi az alakodat. Hozzá egy magassarkú, hogy a lábaid végtelen hosszúnak tűnjenek és már kész is a szett, amitől megőrülnek a férfiak.

A jó öreg farmer

A pasik imádják a nőkön a farmert. És talán meglepődsz, de azt szeretik a legjobban, ha lazán viseled. Mondjuk a közkedvelt farmer-póló összeállításban.

És miért is szeretik leginkább tavasszal ebben látni a nőket? Hát, a válasz egyszerű. Már nincs annyira takarásban hátsó fertályunk, mint télen. Végre kiszabadult a télikabát fogságából és ezért a férfiak igazán hálásak.

Eszed ágában se legyen takargatni magad, inkább válassz olyan farmert, amiben magabiztosnak érzed magad és, ami a leginkább hangsúlyozza előnyös részeidet.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást