Találd meg a hozzád illő lakásdekorációt! A csillagjegyed segíthet

Találd meg a hozzád illő lakásdekorációt! A csillagjegyed segíthet

Címlap / Életmód / Ezotéria / Találd meg a hozzád illő lakásdekorációt! A csillagjegyed segíthet

Kos – Galéria utazási fotóidból

Ha Kos csillagjegyű vagy, akkor igazi felfedező alkat vagy, nyitott vagy az új tapasztalatokra. Éppen ezért az otthonodban, például a nappalid falán érdemes lenne kialakítanod egy mini galériát az utazási fotóidból. Elég, ha csak rápillantasz ezekre a fantasztikus emlékekre és máris jobb kedved lesz!

Bika – Stílusos tároló

Bika csillagjegyűként kedveled a praktikus dolgokat, elvárod, hogy minden a helyén legyen, hiszen Te magad is megbízható, rendszerető típus vagy. Szereted gyűjteni a „kacatokat”, de mindig arra törekszel, hogy ezek ne legyenek szanaszét dobálva. Éppen ezért szerezz be egy divatos tárolót, így könnyen megtalálod majd, amire épp szükséged van.

Ikrek – Menő dohányzóasztal

Amennyiben Ikrek a csillagjegyed, akkor kíváncsi természet vagy és szeretsz csevegni. Otthon rengeteg újságot és könyvet tartasz, és gyakran okoz fejtörést, hova tedd ezeket. A legjobb, ha beszerzel egy szuper dohányzóasztalt, amelyen nyugodtan tarthatod az éppen olvasott vagy használt darabokat.

Rák – Merész műalkotás

Ha Rák a csillagjegyed, hatalmas képzelőerővel rendelkezel, érzelmes típus vagy és szeretsz a barátaiddal lenni. Kedveled a modern művészeteket, épp ezért igyekszel otthonodat is feldíszíteni ezekkel az alkotásokkal. Hökkentsd meg ismerőseidet az eklektikus darabokkal, amelyek garantáltan beszédtémát fognak szolgáltatni egész este.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást