Takarító vagyok, élvezem és jól keresek

Takarító vagyok, élvezem és jól keresek

Címlap / Életmód / Takarító vagyok, élvezem és jól keresek / 2. oldal

A hibák elkerülése végett készítettem egy igényfelmérő dokumentumot, amiben többek között mindenki leírhatta az elvárásait, rigolyáit. Alkalmi díjjal dolgoztam, amit már az elején tisztáztam. Meg kellett ismernem a házak minden egyes négyzetméterét, így első alkalommal addig maradtam, amíg be nem fejeztem az egész házat. A későbbiekben már gyorsabban haladtam a házak konyháival, szobáival, fürdőivel és sokkal hatékonyabbá váltam.

Még így is volt olyan élményem, hogy idővel egyes megrendelők többet és többet akartak ugyanazért a pénzért. Nagy listát kaptam a további tennivalókról, pl.: kinti teret is takarítsam le a 300 m2-es területen kívül, locsoljam a virágokat, húzzam át minden alkalommal az ágyneműt, mossak, vagy vasaljak is, mert nem tetszett nekik hogy gyorsabban végzem el a megbeszélt feladatokat. Hiába állapodtunk meg az alkalmi díjban, az ő fejükben az volt, hogy órára bontják az összeget.

Amikor már azt éreztem, hogy ez számomra kezd terhessé válni és nem tudok nyugodt szívvel takarítani járni bizonyos házakba, akkor tovább álltam és kerestem újakat. Jól tettem, mert csodás családokat ismertem meg. Vannak, akikkel barátságot is kötöttünk.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást