Takarító vagyok, élvezem és jól keresek

Takarító vagyok, élvezem és jól keresek

Címlap / Életmód / Takarító vagyok, élvezem és jól keresek

Körbenéztem otthon, szöget ütött a fejembe, hogy mennyi megpróbáltatással jár család, munka, suli mellett a ház kitakarítása, folyamatos harc az elemekkel. Úgy gondoltam, hogy ez bizony másnál sem lehet másként és felcsillant a szemem.
Így hoztam meg a nagy a döntést és feladtam egy hirdetést a neten, hogy magánházakba vállalok takarítást.

Már az első 1 órában olyan sokan jelentkeztek a posztomra, hogy nem győztem válaszolni, A és B hét létrehozására volt szükségem.

Nagy örömömre egyértelművé vált, hogy sokan szeretnék a házuk rendben tartását letudni úgy, hogy közben nyugodt szívvel végezhessék egyéb teendőiket és ezáltal tehermentesítve érezhessék magukat. Hiszen lássuk be, rengeteg időt és energiát kíván egy ház teljes körű kitakarítása. 

Nyilván ez a megbízás bizalmi kapcsolatot is igényel a tulajok és a takarítók között, hiszen vadidegen embert engednek be a megrendelők a privát szférájukba, így én megtiszteltetésnek éreztem, hogy megadják a bizalmat ismeretlenként is és mivel külsősként egyszerűbbnek éreztem más házánál a rendszer kialakítását, így hatalmas lelkesedéssel vágtam bele és ennek meg is volt a pozitív eredménye.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást