Szupermodellből lett hajléktalan – egykor a Vogue címlapján szerepelt, most pedig az utcán él

Szupermodellből lett hajléktalan – egykor a Vogue címlapján szerepelt, most pedig az utcán él

Címlap / Kikapcsolódás / Közélet / Szupermodellből lett hajléktalan – egykor a Vogue címlapján szerepelt, most pedig az utcán él

A modellvilágot sokkolta a hír, hogy a 80-as évek egyik ünnepelt szupermodellje jelenleg hajléktalanként él Barcelonában.

Az 57 éves, mai napig gyönyörű nő – aki egykor egymillió dolláros szerződést kötött egy divatházzal évi 20 napi munkáért – barátai könyörületére utalva tengeti életét.

Nastasia eredeti neve Consuela és spanyol bevándorló szülők gyerekeként született Svájcban. 16 évesen anyja mellett dolgozott egy gyárban, mígnem egy tengerparton készült fotója el nem jutott egy modellügynökséghez. A magas, fotogén lányt egyből szerződtették és karrierje gyorsan ívelt felfelé, pedig állítása szerint sosem találta magát „sem különösebben szépnek, sem csúnyának, talán csak egy kicsit különlegesnek.”

Képek forrása: 1 / 2

New Yorkba költözött, ahol elhalmozták ajánlatokkal.

A leghíresebb fotósok múzsája volt, kapkodtak érte a legnagyobb divatmárkák. Volt az Yves Saint Laurent Ópium parfümjének reklámarca, dolgozott az Armaninak és szerepelt a Vogue címlapján. 

A studio 54-ben Melanie Griffith-szel és Jerry Hall-lal bulizott és vacsora partikon vett részt olyan sztárokkal, mint Jack Nicholson, Roman Polanski vagy Andy Warhol.

Még Madonna és Sean Penn 1985-ös esküvőjére is hivatalos volt akkori színész barátjával, David Keith-szel, de elmondása szerint előző este olyan vadul buliztak, hogy másnaposságuk miatt nem mentek el a menyegzőre. Nastasia azt mondja, mindenki szerette, királynőként élt és az egész világ a lábai előtt hevert.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást