9 szuper tetoválás legjobb barátoknak

9 szuper tetoválás legjobb barátoknak

Címlap / Stílus / Test / 9 szuper tetoválás legjobb barátoknak

Néhányan legjobb barát nyaklánccal vagy karkötővel jelzik az összetartozásukat, de van, aki ennél komolyabban, összeillő barátságtetoválással. Ha te és a legjobb barátod éppen ilyesmit terveztek készíttetni magatoknak, akkor cikkünkben találhattok néhány inspiráló ötletet. Ha pedig még nem fordult meg a fejedben egy ilyen tetoválás, akkor azért nézd meg a válogatásunkat, hátha kedvet kaptok majd hozzá!

Igazi lelki társaknak

Egy olyan közös szimbólum, mint a közös utatokat jelző nyíl nagyon jó ötlet legjobb barátság tetováláshoz.

Maga a nyíl teste készülhet egy szóból is, ennél a verziónál például a lelki nővérek feliratot választották a tetoválást viselők, ezzel is kifejezve, hogy legjobb barátaink a választott testvéreink.

Ti kik vagytok egymásnak?

Minden legjobb barátságban megvan az a fél, aki felrázza a másikat, és az, aki biztos pontként vissza rántja a föld felett lebegőt, ha éppen arra van szükség.

A „you keep me wild” és a „you keep me safe” feliratokat éppen ezért szokták választani a legjobb barátok közös tetoválásként, aszerint elosztva, ki kicsoda a barátságukban a másiknak.

Szerencsecsont

Nagyon különleges legjobb barátság tetoválás a szerencsecsont, az a csontocska, amelyet a babona szerint ketté kell törni, miközben mindkét fél kíván valamit – akinél a hosszabb csont marad, annak a kívánsága válik valóra.

Ez a kis szimbólum kicsit különlegesebb szerencsejel, mint egy patkó vagy egy lóhere – nekünk mindenesetre tetszik!

A választott család

A mondás úgy tartja, hogy barátaink a választott családunk: akárhányan is vagytok legjobb barátok, szuper ötlet, ha ezt jelenítitek meg valahogy egy tetoválás formájában.

A Lilo és Stitch című rajzfilm óta mind tudjuk, hogy az Ohana azt jelenti hawaii nyelven, hogy család.

Ha Disney rajongók vagytok, akkor ezt a feliratot érdemes magatokra tetováltatnotok.

Folyton kontaktban

Ismerős az a szituáció, amikor a körülöttetek levők nem bírják felfogni, hogy nem tudtok kifogyni a legjobb barátotokkal a témákból, és hogy tudtok akár folyamatosan beszélni valamiről?

Nagyon helyes legjobb barátság tetoválás ez a konzervdoboz telefonos minta, ha számotokra is fontos, hogy akármikor elérjétek egymást, hogy megvitathassatok valamit.

Jóbarátok

Ha már a Jóbarátok sorozatért is közösen rajongtatok, és olyanok vagytok egymásnak, mint Rachel és Monica, vagy akár Joey és Chandler, akkor egy ilyen tetoválás illik hozzátok a legjobban!

Csuklón, bokán, tarkón, de akár az alkarotok oldalán is jól mutat majd!

A végtelenbe…

Ha már gyerekkorotok óta vagytok legjobb barátok, akkor a híres Toy Story idézet, a Végtelenbe és tovább csodás felirat lehet a számotokra egy tetováláshoz.

Az űrhajó és a bolygó helyett természetesen választhattok már űrös szimbólumot is, de akár önmagában a felirat is jól mutat majd!

Csak annyit jelent…

Szintén egy szuper legjobb barátos tetoválás Disney-bolondoknak a hakuna matata, az Oroszlánkirályból ismert bölcsesség, amely szuahéli nyelven annyit tesz nagyjából, hogy Csak nyugi, minden rendben lesz!

Aki látta a mesét, az tudja, hogy a széria legjobb barát párosának, Timonnak és Pumbának is ez a jelmondata – éppen ezért remek ötlet egy közös tetoválásnak!

A három testvér

Ha hárman vagytok legjobb barátok, és ti is a Harry Potter generáció tagjai vagytok, akkor inspirálódhattok ebből a sorozatból egy legjobb barátos tetováláshoz.

A három tetsvérhez tartozó ereklyék, azaz a halál ereklyéinek szimbólumai – a pálca, a kő és a köppeny – éppen olyan szimbólumok, amelyek jól mutatnak majd rajtatok, és az összetartozást erősítik.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást