8 szuper téli manikűr ötlet

8 szuper téli manikűr ötlet

Címlap / Stílus / Test / 8 szuper téli manikűr ötlet

Ha itt a tél, akkor itt az ideje a télies körömlakkoknak. Lássunk néhány látványos és hangulatos módszert arra, hogyan jelenik meg a tél és a fagy a körömlakkokon is!

Matrica

Az egyik legegyszerűbb módja a télies hangulatú manikűrnek az, ha vásárolunk apró matricákat hópehely, jégvirág vagy akár hóember motívumokkal.
Egy világos, például halványkék vagy ezüst alapon igazán csodásan fognak mutatni. Csillogó árnyalatokkal pedig még ünnepibbé és hangulatosabbá varázsolhatjuk a körmeinket.

Hópelyhek

Nagyon kedves és látványos eredményt érhetünk el azzal, ha egyszerűen hópelyheket rajzolunk a körmeinkre. Ezt is világoskék vagy ezüstös alapra érdemes leginkább elkészíteni, és a legszebb, ha egyre sűrűsödő pelyheket rajzolunk.
De néhány egyszerű, akár különböző méretű fehér pötty festésével sem foghatunk mellé. 

Jégvirágok

Nemcsak hópelyhekkel díszíthetjük a körmeinket, de egy kis kézügyességgel, egy nagyon vékony ecsettel és egy fogpiszkálóval felszerelkezve nyugodtan megpróbálkozhatunk a jégvirág motívummal is.
 
Alapnak most is válasszuk a halványkéket vagy a csillogó ezüstöt, és erre rajzoljuk meg a jégvirágokat. Semmi gond nem lesz, ha nem egyformára sikerülnek! Műkörmökön még csodásabb és tartósabb eredményt érhetünk el, csak bízzuk magunkat műkörmösünk tehetségére!

Havas körmök

Igazán szép, télies hatású manikűrt készíthetünk magunknak, ha szivacs technikával a körmünk végeit fehérre festjük.
Ez annyit jelent, hogy egy választott alapszínre egy kis szivacs segítségével vigyük fel a fehéret, és az átmenetet dolgozzuk össze. Úgy fog kinézni, mintha éppen belenyúltunk volna a friss fehér hóba!

Újságtechnika

Egy újságból is kivághatunk egy köröm nagyságú képet, és alkoholba áztatva, majd a körmünkre erősen rányomva máris kész a motívum.
A legegyszerűbb és egyben nagyon látványos megoldás pedig az, ha kivágunk egy szót, és azt visszük fel ilyen technikával akár csak egyetlen körmünkre. Válasszuk például ezt: TÉL.

Norvég minta

A norvég minta nem csak a kötött ruhákon és kiegészítőkön köszön vissza, de ideális lehet a körmünkön is. Ehhez érdemes beszerezni egy norvég mintás matricagyűjteményt, és úgy felragasztani a körmünkre, mintha egy pulóver darabja lenne. Persze nem kis kézügyességgel mi magunk is megfesthetjük!
Sormintában is gyönyörű, és a színek közül is szinte bármilyet választhatunk hozzá.

Téli tájkép

Ha vidáman szeretnénk köszönteni a telet, akkor rajzoljunk téli tájképet a körmeinkre.
Ez lehet az összes körmünkön megjelenő dísz, de akár csak egyetlen ujjunkat is kifesthetjük ilyen módon. Válasszunk például sötétkéket az összes körmünk színének, tegyünk rá csillámos lakkot, így kicsit olyan lesz, mintha a sötét égbolton ragyognának a hópelyhek vagy a csillagok.

Brillek

Szinte bármelyik körömdíszítést is választjuk, mindegyikhez társíthatunk néhány apró brillt – a hatás nem marad el.
A fehér, csillogó kövektől a köröm látványosabb, elegánsabb és nem utolsó sorban nőiesebb is lesz. Ráadásul ezzel már nem csak télies manikűrt készítettünk, de már a Karácsonyt is előrevetítjük.
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást