Stílus / Haj

5 új szuper hajszín 2018-ra, amit imádunk!

Trendek jönnek és mennek, ám szinte biztos, hogy évről évre akad egy-egy olyan irányzat, amibe azonnal szerelmesek leszünk. Nincs ez másként idén sem, ám ezúttal öt olyan szuper fantasztikus hajszínt hoztunk neked, amibe te is garantáltan első pillantásra bele szerelmesedsz majd. Ha éppen frizuraváltás előtt állsz, akkor ez most mindenképpen neked szól, ám ha még csak inspirálódsz, akkor is nézz körül, hiszen ki tudja, talán éppen most bukkansz majd rá az igazira!

Micsoda, hamubarna?

Ezzel a barnás, kicsit szürkés beütésű hajszínnel igazán megmutathatod az egyéniséged.

Amennyiben bírod az extrém dolgokat és mindig is a vagány, kreatív külsőd miatt lettél a társaság középpontja, akkor ezzel a hajszínnel nem lőhetsz mellé.

Ez az árnyalat a legtöbb bőrtípusnak megfelelő választás, persze festés előtt azért mindenképp konzultálj fodrászoddal.

 

Tovább hódít a réz

A rezes árnyalatok már évek óta slágerként élnek a köztudatban, ám idén az egész egy teljesen új szintre emelkedik.

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, hogy innentől kezdve nem kell majd választanod a vöröses rezes árnyalatok és a természetes barna hajszín között? Mi lenne, ha lehetséges lenne mind a kettő?

Olvastad már?  Bizonyított: ezek azok a női hajszínek, amikért a legtöbb férfi bolondul

A mély aranybarna természetességet kölcsönöz majd, amellyel lágy, elegáns, de közben mégis nagyon nőies megjelenésed lesz majd.

 

Margarin szőke

A szőke egyértelműen az a hajszín, amely sohasem fog kimenni a divatból, azonban idén a vajszőke árnyalatokat leváltja a margarin szőke.

Az idei tavasz-nyár nagy slágere garantáltan ez az árnyalat lesz, s ha neked történetesen szőke hajad van, érdemes elgondolkodnod, hogy állna ez a sárgás-arany beütés.

Ha szeretnél egy kicsit újítani, vadítani a külsődön, de nem akarsz drasztikus változást, akkor ez a Te színed!

 

Platinum

Ez a szín néhány évvel ezelőtt indult hódító útjára és azóta is töretlen népszerűségnek örvend.

Titka, hogy mind a sötét, mind a világos bőrtónussal passzol, így igazából bárkinek tökéletes választás lehet.

De, hogy miért is igazán remek választás a platinum árnyalat, ami már-már hófehér hatást kölcsönöz viselőjének?

Egyfelől azért, mert igazán elegáns, közben mégis trendi, sikkes és persze lehengerlő külsőt eredményez bőrtónustól függetlenül.

 

Barna, egy kis csavarral

Ha úgy érzed, hogy az eredeti barna hajad már unalmas és egy kis csavart vinnél a dologba, akkor van számodra egy remek hírünk.

Olvastad már?  A szezon legnépszerűbb hajszínei – Ha természetességre törekszel, ezek lesznek a kedvenceid

Egyfelől nem kell drasztikus változásokon átmenned, másfelől pedig mégis energiát sugalló külsőd lehet néhány óra leforgása alatt.

Bár többféle árnyalat közül szemezgethetsz, a lényeg, hogy étcsokira emlékeztető hajszín legyen a végeredmény. Ha meleg a bőrtónusod, nagyon jól fog állni!