5+1 szuper cipőlelőhely kis és nagy lábra

5+1 szuper cipőlelőhely kis és nagy lábra

Címlap / Stílus / Divat / 5+1 szuper cipőlelőhely kis és nagy lábra

A nőknél igenis számít a méret, legalábbis, ami a cipőket illeti. Bosszantó, amikor cseppet sem átlagos a lábméretünk, ezért alig találunk magunknak lábbelit. Sajnos voltak idők, amikor még a 40-es láb is hatalmasnak számított és elég kevés helyen lehetett értelmes surranót kapni. Ugyanez persze a kisebb lábakra is igaz.

Én is hasonló cipőben járok (bocsi ezért, de pont ideillett), szóval már általános iskola felső tagozatban is csak a nagymamás cipők közül tudtam választani, hiszen már akkor is 40-es volt a lábméretem. Azóta egyébként 43-nál tartok. Persze közben minden boltban meghallgattam az eladók tanácsait, hogy a 9-es biztos feljön vagy próbáljak meg fiú modelleket, de valljuk be, ezek egyike sem jó megoldás, pláne egy kamaszlánynak.

Azóta viszont szerencsére egyre több helyen kapni kis és nagy lábra is szép darabokat. És persze az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy most, amikor menő a sportcipő és a férfi darabokból is találni színesebb cipőket, emiatt sem annyira vészes a keresgélés. Persze azért még kell várni arra, hogy pont abból a cipőből is legyen ránk való, amilyet szeretnénk, de reméljük ez az időszak is hamarosan eljön. Addig pedig összegyűjtöttem 6 szuper cipőlelőhelyet, ahol a kisebb és nagyobb lábon élők is találhatnak maguknak szép darabokat!

Deichmann

Az elmúlt években a Deichmann üzletekben sokat bővítettek a méretskálán, így 25-östől kezdve a 44-esig elég sok darabot lehet találni. A szandáloktól, papucsoktól kezdve a bokacsizmákon és a magassarkúkon át a legtöbb cipőtípusból lehet náluk találni. Szuper táskákat is választhatsz a cipők mellé, ráadásul minden évben különböző hírességek modelljeit is megtalálni náluk. Persze ki kell fogni, de a webshopból például egyszerűen lehet rendelni, az üzletekben pedig kicserélik, ha nem lett jó a méret. 

ecipo.hu

Az előbbi webshop mellett az ecipo.hu is népszerűnek számít, hiszen megszámlálhatatlanul sok márka és cipő közül lehet válogatni. A 34-es mérettől kezdve a 44-esig sokféle surranót lehet találni, utóbbi esetben viszont elsősorban sportcipőket és papucsokat adott ki nekem a kereső. A színekkel viszont nincs probléma, vannak köztük csajos darabok is! Ja, és persze táskákat is tudsz rendelni!

vansize.hu

Ezt a webshopot talán kevesebben ismerik, pedig a kis és nagy lábon élőknek kötelező, hiszen 32-es mérettől egészen 45-ösig lehet keresgélni a cipők között. A tűsarkúk mellett leginkább elegánsabb darabokat találni, ráadásul a legújabb divatnak megfelelő modellek között keresgélhetsz, csodás színekben, változatos sarokmagasságokkal.

About you

Az online üzlet nevét bizonyára mindenki ismeri, viszont az a jó hír, hogy nem csak ruhákat, hanem cipőket is találni. 36-ostól 42.5-ös méretig nézegethetsz körömcipőket, sportosabb modelleket, csizmákat, papucsokat, szóval mindent, ami az aktuális évszaknak megfelel. Akár egy teljes outfitet összedobhatsz az oldalon.

Lifestyleshop

A legismertebb kis és nagyméretű cipő gyártóinak darabjai találhatóak meg a lifestyleshop.hu oldalán. A papucsok és félcipők között van a legnagyobb választék kis és nagy lábra, de csizmákat, szandálokat is találni 35-től leginkább 43-as méretig. 

Asos

Az egyik kedvenc oldalam, igaz, hogy külföldi, de általában sikerül eltalálnom a méretemet, mert 43-as a lábam. Amellett, hogy a legújabb trendek között lehet keresgélni nagyméretű cipőket, de azzal sincs probléma, ha 35-ös a lábad. Elképesztően különleges darabokat is találtam itt, bár tény, hogy a kiszállításra néha 2-3 hetet is várni kell. Az is szuper, hogy „wide fit” modelleket is találni, ezek azoknak szuperek, akiknek szélesebb a lábfejük.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást