5 szex trükk, ami a csúcsig repít

5 szex trükk, ami a csúcsig repít

Címlap / Szerelem / 5 szex trükk, ami a csúcsig repít

Kegel-gyakorlatok

Nemcsak nőknek, férfiaknak is hasznos egy kis egyszerű, de nagyszerű szex-fitnesz. Arnold Kegel 1952-ben írt először a pubococcygeus női izomcsoport jelentőségéről a szexuális működés kapcsán, amely izmok a tanulmány szerint a hüvely és húgycső körüli, méh és gátkörnyéki szervek feszességéért felelősek. Az orgazmus során az alhasi és hüvely környéki izmok spontán, ritmikusan összehúzódnak. Ezek erősségét és feszességét segítik a gyakorlatok, melyek által nemcsak könnyebben elérhető a szexuális tetőpont, de még intenzitása is érezhetően erősebb lesz.

A legjobb, hogy a Kegel-gyakorlatokat bárhol és bármikor végezheted: az íróasztalnál ülve, vezetéskor, sorban állás közben, bármikor.

Mindössze annyit kell tenned, hogy a „lenti” izmokat megfeszíted, pár másodpercig úgy tartod, majd elengeded, ezt ismételd meg tízszer.

Ha napi öt szettet csinálsz, hamarosan érezni fogod az „edzés” jótékony hatását az ágyban. Nemcsak a te orgazmusod lesz könnyebb és erősebb, partnered számára is nagyobb élvezetet okoz majd feszes izomzatod.

Használj szexjátékszert!

Egy vibrátor használata segít megismerni saját testünket és az önkielégítés során szerzett tapasztalatokat a partnerrel való együttlétkor kamatoztathatjuk. Ha tudod, hogy pozitívan reagálsz bizonyos ingerekre, nyugodtan kérheted őket a párodtól, hogy nyelvével, kezével, vagy akár magával a segédeszközzel „hajtsa végre” rajtad. A vibrátorok technikája nagy fejlődésnek indult az utóbbi években és jelenleg nagy népszerűségnek örvendenek az úgynevezett orális izgatóeszközök. Ezek a csiklót stimuláló kis kütyük szex közben is remekül hasznáhatóak és gyerekjáték velük elérni az orgazmust.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást