4 szett, hogy előnyösen és trendin viseld a kantáros nadrágot

4 szett, hogy előnyösen és trendin viseld a kantáros nadrágot

Címlap / Stílus / Divat / 4 szett, hogy előnyösen és trendin viseld a kantáros nadrágot

Nem tudom, te miként emlékszel vissza a kantáros nadrágokra, nekem valahogy mindig a nyolcvanas évekbeli kismamák jutnak róla az eszembe. Talán éppen ezért van az, hogy hatalmas távolságot tartottam ettől a darabtól, egészen addig, amíg tavaly be nem szereztem egyet a kislányomnak. Persze mindenki elfogult a saját gyermekével kapcsolatosan, de igazán jól állt rajta. A minap pedig szembejöttek velem ezek a szettek, és rámutattak arra, hogy a kantáros nadrág nem csak a hároméves kislányokon lehet menő.

1. Fodros blúzokkal

A kantáros nadrág, különösen, ha farmer anyagból készült, nem egy kifejezetten nőies alapdarab. A viselésénél ezért szerencsés, ha arra törekszel, hogy inkább nőiesebb ruhadarabokkal, kiegészítőkkel párosítsd. Így tudsz lágyítani az összképen, és ez sokat segít akkor, ha még csak most barátkozol ezzel a különleges fazonnal.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A későbbiek során persze már egész nyugodtan újragondolhatod az összeállításokat, de kezdésnek az egyik legjobb választás a fodros, zsabós, rakott blúz – már csak azért is, mert néhány ilyen felső mindenkinek ott lapul a szekrényében, könnyű a segítségükkel próbálgatni a különféle szetteket.

2. Inggel, pólóval, trikóval

Átmenet a nőies és a kényelmes viselet között az ing, ami szintén szuperül mutat a kantáros nadrágok társaságában. Jobban jársz azonban, ha itt is kicsit a bájosabb, lágyabb színekre, anyagokra helyezed a hangsúlyt, hiszen a klasszikus kantáros nadrág meglehetősen zord tud lenni önmagában. Ezen felül jól passzolnak ehhez a darabhoz a testhezálló trikók, topok vagy pólók is, nem kell, hogy mindenáron laza felsővel, inggel kombináld a megjelenésedet – és természetesen az sem alapszabály, hogy csak és kizárólag farmerből készülhet az a bizonyos nadrág.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A lábbeliket illetően, ha a kényelem az elsődleges szempont, akkor a sportcipők, saruk, lapos talpú szandálok jöhetnek szóba, de természetesen a tűsarkúak is passzolnak ehhez a fazonhoz. Különösen akkor, ha a szexibb oldaladat szeretnéd megmutatni!

3. Így lesz még szexibb

A kantáros nadrágról valószínűleg minden eszedbe jut, csak az nem, hogy ez a méretes ruha egy kifejezetten szexi darab is lehet. Pedig így van! Nagyon jól mutat a sportosabb testalkaton, hiszen láttatni engedi a szépen kidolgozott karokat és vállakat, ez pedig igencsak vonzó tud lenni.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A spagettipántos, vagy éppen az ujjatlan és crop topok remekül passzolnak a kantáros nadrágokhoz, és persze hasonlóan szexi tud lenni, ha a kantárt csak az egyik oldalon csatolod össze, esetleg le is akasztod őket a vállaidról. A korábban említett tűsarkú szintén rengeteget tud dobni a megjelenéseden…

4. Short formájában is menő

Bár a kantáros nadrág nem egy kifejezetten nyári kánikulára kitalált alapdarab, még a forróságban is bátran felveheted, ha nem testre tapadó, vastag anyagú és hosszú változatot vásárolsz. És ha már a szexi viselet szóba került, a hatást könnyedén fokozhatod egy-egy rövidnadrágos változattal.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ha pedig igazán bevállalós vagy, esetleg fesztiválra készülsz, a kantáros nadrágot nyugodtan viselheted melltartóval, ujjatlan melltartóval, vagy egy egészen aprócska csőtoppal is.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást