5 szett, amit bármikor bevethetsz, ha sportos alkatod van

5 szett, amit bármikor bevethetsz, ha sportos alkatod van

Címlap / Stílus / Divat / 5 szett, amit bármikor bevethetsz, ha sportos alkatod van

1. Milyen nadrágot válassz?

Nem sok olyan alkat van, amelyhez jól állnak a manapság divatos bőszárú és trapézos fazonok, de te kivételt képezel: ez a viselet rendkívül előnyös tud lenni számodra. Mivel a keskeny csípőhöz szinte mindig karcsú lábak társulnak, egész nyugodtan viselheted a skinnyket, akár szuper skinnybe is bújhatsz.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ebben az esetben viszont jó, ha olyan felsőt veszel fel, ami rálóg a csípőd vonalára, hiszen ezzel ellensúlyozni tudod a lefelé keskenyedő vonalaidat. Akár sportosra is veheted a megjelenésedet, illetve kiemelheted a testfelépítésedet: neked különösen jól állnak a sportcipők, a kapucnis pulóverek, az oversized fazonok.

2. Lefelé szélesedő ruhák

Neked jól áll általában a mell alatt, derékvonalban húzott fazon és az oversized darabokkal is érdemes próbát tenned. Ami fontos, hogy a csípődön ne feszüljön túlságosan a ruha, hiszen éppen ezt a területet kell egy kicsit kiemelned. Erre a célra tökéletesek az A-vonalú szoknyarésszel rendelkező ruhák, tehát azok, amik fokozatosan szélesednek kifelé.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Sokat dob a megjelenéseden, ha rövid ujjú felsőrészeket választasz. Mutasd meg bátran a formás vállaidat, de a spagetti pántot és az ujjatlan felsőket inkább kerüld.

3. Jöhetnek a szoknyák is

A lényeg a szoknyák esetében mindössze annyi, hogy a csípődet kicsit szélesebbnek mutasd. Hogyan tudod ezt megtenni? Senkinek sem állnak olyan jól a hagymaszoknyák, mint neked – ezzel a különleges fazonnal kerekded csípőt tudsz varázsolni magadnak.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Szintén jól állnak a peplummal rendelkező darabok, illetve bármelyik fazon, amelyik a csípőrészen ráncolt, zsebes. Fontos, hogy a szoknyák se csípővonalról induljanak, hanem magasabbról, hiszen előbbi esetén éppen kihangsúlyozod azt, amit elrejteni szeretnél.

4. Rejtsd el a csípődet

Neked nem azért kell elrejtened a csípődet, mert túl kerek, hanem éppen ellenkezőleg: mert túlságosan keskeny. Persze, ezt az elrejtést sem kell szó szerint venned, a lényeg inkább az, hogy háttérbe szorítsd, illetve kiemeld előnyösebb oldaladat. Erre a legalkalmasabbak az oversized felsők.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Elég, ha a felsőd leér a csípődig, de ha kellően hosszúak a lábaid, akkor a csípőd alá is érhet. Nyugodtan válassz lágyesésű darabokat, és persze az oversized felsőket a nőies szettekben is bátran felveheted.

5. Trükközz a színekkel

A fenti fazonok még előnyösebben állnak majd, ha egy kicsit a színekre, mintákra is figyelsz. Természetesen szó sincs arról, hogy ne vehetnél fel egy mintás felsőt, de neked sokkal jobban áll, ha inkább az alsótestedet erősíted ugyanezzel a technikával. Érdemes szoknyából, nadrágból színes, feltűnő darabokat beszerezned, és inkább a felsőd, blúzod legyen az, ami kicsit szolidabb.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást