Párkapcsolat / Szerelem

Igenis számít a méret! 5 dolog, amit a szexről tudnod kell

Igenis számít a méret! 5 dolog, amit a szexről tudnod kell

A játékszerek használata nem azt jelenti, hogy a másik „nem elég”

Ha evolúciós szempontból közelítjük meg a dolgot, akkor kijelenthetjük, hogy az ember eszközhasználó emlős. Senkinek sem jutna eszébe szégyenkezni amiatt, hogy kalapácsot ragad, amikor be szeretne ütni egy szeget a falba.

A segítő tárgyak bevetése gyakorlatilag bármikor megengedett – miért pont a szexualitás maradna ki belőle? Az eszközök feladata, hogy egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyék az életet.

A hálószobai csecsebecsék lerövidíthetik vagy éppen elnyújthatják a gyönyör felé vezető utat, a felhasználó kénye-kedve szerint. A testbarát anyagból készült holmik ellen tehát senkinek sem lehet kifogása.

Persze, ha belső meggyőződésből tartózkodsz tőlük, az más tészta – de felejtsd el a külső elvárásokat!

A nők többségének nincs a közösüléstől orgazmusa

Az egyik leggyakoribb panasz, amivel a nők és a párok szexuálterapeutához fordulnak, hogy a közösülés nem hozza el a várt csúcspontot a hölgy számára.

Pedig a hollywoodi filmekben és a felnőtteknek készült alkotásokban látott hatalmas, közös orgazmusok leginkább a képzelet szüleményei a szakértők szerint. Irreális elvárásokat ébresztenek a közönségben, holott magától az aktustól csak nagyon kevés nő szokott elélvezni.

Nagyjából háromnegyedüknek klitorális izgatásra van szüksége a feloldozáshoz.

A kutatók egyelőre vitatkoznak rajta, hogy létezik-e G-pont, és ha igen, akkor milyen típusú idegvégződések találhatóak benne, illetve kapcsolatban áll-e a csiklóval. A válasz felfedezéséig is kísérletezzetek töretlen lelkesedéssel!

Számít a méret – de nem annyira, mint hiszik a férfiak

A pasik leggyakrabban azt kérdezik meg a szexológusoktól, hogy a centiméteres adat alapján nem túl kicsi-e a hímtagjuk.

Még szerencse, hogy a szakembereket egy kis statisztika-ismertetésre képezik ki, ha erről van szó: el kell mondaniuk, hogy az átlagos kéjdorong 13 centi hosszú. Márpedig eszerint a hús-vér joystick-ok elsöprő többsége a normál kategóriába sorolható.

A pornófilmeknek annyi közük van a valósághoz, mintha elmennél úszni a strandra, és közben az úszószámok olimpiai közvetítéséhez hasonlítanád magad.

A méret olyan szempontból számít a nőnek, hogy átlagos férfiadottságokkal már nagyobb a megfelelő hüvelyi stimuláció esélye, amit azonban a megfelelő technikákkal és segédeszközökkel akár pótolni is lehet.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást