A 10 legizgalmasabb szépségkalendárium Adventre – Ajándéknak is tökéletes!

A 10 legizgalmasabb szépségkalendárium Adventre – Ajándéknak is tökéletes!

Címlap / Stílus / A 10 legizgalmasabb szépségkalendárium Adventre – Ajándéknak is tökéletes!

A szépségrajongóknak a karácsonyi időszak igazán izgalmas, hiszen ilyenkor dobják piacra a cégek az Adventi kalendáriumait. Kiválasztottuk a tíz legjobbat, amitől tuti, hogy neked is leesik az állad.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem a karácsonyi készülődés az egyik kedvenc időszakom. Imádom, amikor már picit érződik ez a csípős hideg, leesik az első hó, közben mindenhol megjelennek a fények, ilyenkor valahogy minden díszbe öltözik. December elejétől, mint egy kisgyerek, izgatottan várom a karácsonyt, csak már nem az ajándékok miatt, hanem a hangulatért és azért, hogy együtt legyek a szeretteimmel. 

Valahogy ennek a készülődésnek a része az Adventi kalendárium is. Mivel hatalmas nagy beauty rajongó vagyok, minden évben tüzetesen végignézem a legizgalmasabbakat és aztán végül persze kiválasztom azt az egyet, ami idén az asztalomra kerül. Imádom ezekben a kalendáriumokban, hogy tele vannak az adott márka termékeivel, általában többszörösét érik az árának és ráadásul még ajándékokat is szoktak belecsempészni. Szóval idén is összeszedtem és gondoltam felsorakoztatom a kedvenceimet. 

Lush 

A környezettudatos, természetes alapanyagokon nyugvó Lush márka idén egy teljesen vegán verzióval rukkolt elő. Illatos, színes fürdőbombákat, habfürdőt, szilárd tusfürdőt, sampont, testápolókat, de még parfümöt is találunk bennük. Ez egy igazi kánaán a fürdés szerelmeseinket!

Lush

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4 5

»