Arc / Stílus

A szépség belülről fakad – Hidratált bőr éjjel-nappal

A szépség belülről fakad – Hidratált bőr éjjel-nappal

Legnagyobb szervünk a bőrünk, amely megóv minket a környezet káros hatásaitól, emellett tükrözi érzéseinket és fizikai állapotunkat is. A szép bőr azt üzeni: „Jól érzem magam, odafigyelek magamra és magabiztos vagyok”. Manapság hidratálókkal, krémekkel és arctejekkel igyekszünk javítani megjelenésünkön, ám a bőr számára stresszt okozó főbb hatások belülről jönnek: a helytelen étkezési szokások vagy a túl kevés pihenés csak néhány azon tényezők közül, amelyek károsan érintik a bőr egészségét

Régóta tudjuk, hogy bőrünk egészsége nem csak azon múlik, milyen krémeket használunk, hanem azon is, milyen ételeket és italokat fogyasztunk és hogyan élünk. Az ARTISTRY és a NUTRILITE együttműködésével megalkotott TRUVIVITY by NUTRILITE™ komplex bőrszépítő rendszer éjjel-nappal hidratálja és belülről varázsolja még ragyogóbbá bőrünket.

Az új TRUVIVITY BY NUTRILITE™ szépségápolási rendszer egy éjszaka ható táplálékkiegészítőből és egy nappal fogyasztandó italporból áll, melyek belülről szépítik a bőrt.

A PhytoInfuse™ és PhytoCeramide hatóanyag-együttest tartalmazó bőrszépítő rendszer hozzájárul a normál kollagéntermeléshez. A kollagén az irha és a felhám egészségének fenntartásában játszik döntő szerepet, segítségével a bőr hialuronsav és vízmegkötő képessége jelentősen javul. Ha itt minden rendben van, akkor a bőr ragyogó, kipihent és mindig hidratált lesz.

Bőrszépítés a természet erejével

A PhytoInfuse™ hatóanyag-együttes három növényi kivonatot tartalmaz: goji bogyó, csipkebogyó és szőlőmag. Az utóbbi kettőből készült kivonat megóvja a szervezet sejtjeit a szabad gyökök káros hatásaitól. A PhytoCeramide hatóanyag-együttes pedig teljes kiőrlésű gabonából származó, természetes búzaceramidokat tartalmaz.

Elnyújtott hatás éjjel-nappal

A PhytoInfuse™ hatóanyag-együttest, C-vitamint és cinket tartalmazó Beauty Supplement étrend-kiegészítő megóvja a bőrt az oxidatív stressz káros hatásaitól. Egy buborék két tablettát tartalmaz, melyeket a napi szépségápolási rutin részeként este kell bevenni. A tabletta éjjel a bőr regeneratív éjszakai ciklusában közömbösíti a környezeti tényezők (pl. a napsütés, a légszennyezés vagy a zaklatott életvitel) káros mellékhatásait.

A Beauty Powder Drink italpor kiegészíti a Beauty Supplement étrend-kiegészítő hatását. Az italpor a PhytoCeramide hatóanyag-együttesen kívül C-vitamint, cinket és vörös áfonya kivonatot tartalmaz. A frissítő, grépfrút ízű ital reggel vagy a nap bármely szakában elfogyasztható, tápanyagai segítik a fáradtság és a kifáradás leküzdését, és támogatják a bőr egészségét.

BEAUTY POWDER DRINK Italpor és BEAUTY SUPPLEMENT Étrendkiegészítő, 30 napos adag csomagára: 28.200 Ft

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást